Yeni Belediye Binası Yapacağız

Yeni Belediye Binası Yapacağız

Daha önce belediye önünde çektiği videoda, binanın depreme dayanıksız olduğunu belirterek; “Belediye kendi sorununa çözüm bulamıyor” diyen İYİ Parti Adayı Öztürk, yeni belediye binası yapacaklarını söyledi.

A+A-

Denizli’nin depreme karşı dirençli bir şehre dönüştürülmesi gerektiğini kaydeden İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, daha önce büyükşehir belediyesi önünde video çekerek binanın depreme dayanıksız olduğunu açıklamıştı. Belediye yönetimini daha kendi sorunlarını çözememekle suçlayan Öztürk, kendi dönemlerinde yeni bir belediye binası yapacaklarını kaydetti.

Her konunun uzmanlarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla en yüksek seviyede iş birliği içerisinde olacaklarına vurgu yapan Öztürk, “Gelecek” planlamasında ve “Kalkınma” alanlarında uzman kişilerden oluşturulacak kurullarla ve şehrin içinden çıkan oluşumların desteği ile tüm faaliyetleri sürdürülebilir hale getireceklerini söyledi.

YENİ BELEDİYE BİNASI; HALKA AÇIK MECLİS

Depreme dayanıklı olmayan mevcut Büyükşehir binası yerine Şehrimize yakışan yeni bir hizmet binası yapacaklarını belirten Öztürk, “Kentsel dönüşümü sadece depreme dayanaklı dönüşüm olarak ele almayacağız, kent estetiğini de içeren projeleri hayata geçireceğiz. Afet riski taşıyan, alt ve üst yapı koşulları yetersiz, çarpık yapılaşmış konut alanlarını, daha güvenilir ve daha sağlıklı hale getirilebilmek için gereken tüm adımları atacağız ve bu kararları tek başımıza almayacağız. Büyükşehir Meclis Toplantılarımızı tüm Vatandaşlarımıza açık e-katılım yoluyla yapacağız” diye konuştu.

HATALARI TEKRARLAMAMALIYIZ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “Ülke olarak 6 Şubat 2023’te iki büyük deprem yaşadık. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti.Bu büyük felaket karşısında bize düşen nerde hata yaptığımızı bulmak, şehirleşmenin gereklerini yakalamak ve aynı hataları tekrarlamamaktır.Sağlıklı, güvenilir ve nitelikli bir çevrede yaşamak tüm insanlarımızın en temel hakkıdır ve bunları sağlamak bizim görevimizdir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.