Yeni Bir Projeye Daha

Yeni Bir Projeye Daha

Yeni Bir Projeye Daha

A+A-

Pamukkale İlçe Müdürlüğü GEKA İle Yeni Bir Projeye Daha İmza Attı

İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerimiz tarafından hazırlanan teknik destek projelerine Güney Ege Kalkınma Ajans’ının destekleri devam ediyor.

Son yıllarda bitkisel ve hayvansal üretim konularında birçok projemize destek veren Güney Ege Kalkınma Ajansı son olarak Pamukkale İlçe Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan ‘Büyükbaş Hayvanlarda Et ve Süt Verimini Etkileyen Faktörler’ konulu projeye teknik destek sağlamış, ilgili protokol Pamukkale İlçe Müdürü Kadir UYSAL ile Güney Ege Kalkınma Ajans’ı (GEKA) Genel Sekreter Vekili Özgür AKDOĞAN’ ın katılımlarıyla 31.01.2018 tarihinde törenle imzalanmıştır.

İmza töreninde konuşan GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür AKDOĞAN; Denizli’nin Tarım alanında önemli bir merkez haline geldiğini belirterek, Pamukkale İlçe Tarım Müdürlüğünün teknik kapasitesini artırmak amacıyla bu ve benzer projelerine her zaman destek olacaklarını söylemiştir.

Pamukkale İlçe Müdürü Kadir UYSAL ise konuşmasında; “Öncelikle Pamukkale hayvancılığına yaptığı değerli katkılardan dolayı Güney Ege Kalkınma Ajansına teşekkür ederim. 19-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde gerçekleştirilecek Büyükbaş Hayvanlarda Et ve Süt Verimini Etkileyen Faktörler konulu proje İlçe Müdürlüğümüzde görev alan Veteriner Hekim ve Ziraat Mühendisleri ile birlikte Pamukkale ilçesinde bulunan Hastalıktan Ari İşletmelerde çalışan teknik personelin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Bu proje ile Müdürlüğümüz ve Hastalıktan Ari İşletmelerde bulunan Veteriner Hekim ve Ziraat Mühendislerinin bilgilerinin güncellenmesi, mesleki hizmet kapasitelerinin artırılması ve çözüm odaklı hizmet anlayışı konusunda farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir.” dedi

Yapılan konuşmaların ardından imzalar tören ile atılmıştır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.