Yeni CEO Belli Oldu

Yeni CEO Belli Oldu

Türkiye’nin ileri gelen entegre enerji şirketlerinden bir tanesi olan Bereket Enerji Grubu’nun CEO görevine İdris Küpeli’nin atandığı öğrenildi.

A+A-

Bereket Enerji Grubu, kamu dışında ilk özel elektrik üretim faaliyetine başlamış olan ve ilk lisanslı elektrik dağıtımını yapmış olan, 10 binden fazla istihdam yaratan örnek bir topluluk.

Grup bünyesinde olan Aydem, Gediz Elektrik Perakende Satış, ADM, GDZ Elektrik Dağıtım şirketleriyle Ege bölgesindeki 5 kentte 5 milyon civarında tüketiciye elektrik dağıtımı yapan ve milyonlarca müşteriye perakende satış hizmeti sunana Bereket Enerji üretim şirketleri, ülkenin elektrik ihtiyacının mühim bir kısmını karşılamakta.

 

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, İdris Küpeli’yi kutlayarak, çalışma arkadaşları ile birlikte büyük bir özveri ve adanmışlık duygusuyla Bereket Enerji Grubu’nu Türkiye’nin ileri gelen entegre enerji yapılarından bir tanesi haline getirdiklerini, Yeni CEO’nun Gruba ve tüm paydaşlara değer katacağını yeni başarılara imza atacağını ve sürdürülebilir karlı büyüme stratejilerine katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli, ABD’nin Florida International University’de Finans ve Uluslararası İşletme çift anadalını lisans eğitiminden sonra ise ABD University of Miami’de aynı bölümler üstünde yüksek lisans programını (M.B.A.) bitirdi. Kariyerine Laurel Oak Financial Services firmasında başlamış olan Küpeli, 2005 - 2009 seneleri arasında ABD Morgan Stanley’de direktör pozisyonunda çalışma yaptı ve daha sonra 2009-2012 seneleri arasında ABD Miami’deki NextEra Energy’de Proje Direktörü olarak sürdürdü.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.