Yeni Çıkan Aksiyon Filmleri

Yeni Çıkan Aksiyon Filmleri

2020 Yılında çıkan ve yeni çıkacak olan birbirinden güzel aksiyon filmlerini listeledik.

A+A-

Hayatımızda heyecana her zaman yer vardır. Bazen bol aksiyonlu, heyecanlı bir gün geçiririz ya da beklemediğimiz anlar yaşarız. Bazen de aksiyonu bol filmler izleyerek heyecan ihtiyacımızı karşılarız. Zorlu bir pandemi döneminden geçiyor olmamıza rağmen birbirinden güzel aksiyon filmleri güzel vakit geçirmemize sebep olacak gibi görünüyor. 2020’ye fırtına gibi giren birkaç filme göz atalım.

Bad Boys, serinin üçüncü filmi ‘’Her Zaman Çılgın’’ gösterime girdi. Son olarak 2003’te ikinci filmini izlediğimiz seriyi izleyenler aksiyonun yanı sıra ne kadar eğlendiklerini de hatırlayacaktır. Çünkü Will Smith ve Martin Lawrence ikilisi birbirleriyle yakaladıkları uyumla izleyicide çok güzel bir etki bırakmıştı.  Filmin konusuna gelecek olursak, Marcus sakin bir hayat yaşayarak orta yaş krizini çözmeye çalışırken, polis müfettişi olan Mike’ın başına gelen bir olayla ilgili göreve döner ve uyuşturucu baronunun peşine düşerler. Heyecanlı ve bir o kadar da komik sahneleriyle izleyenlerde güzel bir etki yaratacaktır.

Birds of Prey, Gotham’da isim yapmış bir suç örgütünün masum bir genç kızı kaçırmasının ardından, başlarını çılgın Harley Quinn’in çektiği, Huntress, Black Canary ve Renee Montoya ile birlikte oluşturduğu ‘’Yırtıcı Kuşlar’’ grubunun genç kızı kurtarma hikayesini anlatıyor. Ekip kendi içinde sürtüşmeler yaşasa da oldukça heyecanlı bir kurtarma operasyonunun içine dalıyor.

G.I Joe Ever Vigilant da seriyi üçleyenlerden. Cobra grubunun tehlikeli bir silahı eline geçirmesinden sonra G.I Joe ekibi onlara karşı koymak ve insanları kurtarmak için tekrar göreve başlar. Dwayne Johnson ve Bruce Wills’in başrolunu paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda D.J. Caruso oturuyor. Bildiğimiz üzere aksiyon sahnelerinin eksik olmadığı serinin üçüncü filmi de aynı şekilde bol heyecan vaadediyor.

No Name to Die, dünyaca ünlü James Bomd serisinin son filmi olarak karşımıza çıkıyor. Ajanlığı bırakmak isteyen Bond, bir arkadaşının yardımına koşarken kötü adamlarla mücadele edecek. Daniel Craig de son kez James Bond’u canlandıracak. Bu durum bir kesimi üzerken, diğer bir kesim şimdiden yeni Bond’u merak etmeye başladı bile. Bu arada filmde bol aksiyon ve bol araba izleyeceğinizi şimdiden söyleyebiliriz.

Bir Marvel filmi olan Black Widow, yine heyecanlı ancak farklı bir hikayeyle karşınızda. Öyle ki film bu sefer geçmişe gidiyor ve hikayeler burada gelişiyor. Hatırlanacağı üzere Black Widow, Avengers: Endgame filminde ruh taşını almak için kendini feda etmiş ve ölmüştü. Yeniden hayata dönmeyen Black Widow’un geçmişini anlatıyor. Captain America: Civil War ve Avengers: İnfinity War arası bir döneme odaklanarak yapılan filmde Romanoff evine dönmek zorunda kalıyor. Cate Shortland’ın yönetmenliğinde olan filmde Scarlett Johansson’un yanı sıra, Rachel Weisz ve David Harbour gibi önemli isimler yer alıyor.

Yakın zamanda gösterime girecek olan ve izleyicileri şimdiden çok heyecanlandıracak bir film var. Godzilla vs. Kong. Canavar severler ve yeni mutantlar izlemek isteyenler için harika bir deneyim sunacak olan filmi Fox üstlenmiş durumda. İki eski sinema devinin tekrar buluştuğu filmde Fox zor bir işi yüklenmiş görünüyor. Çünkü beklenti iyice yükselmiş durumda. Filmin Kasım ayında gösterime gireceğini de belirtelim.

Son filmimiz, Tom Cruise’la özdeşleşen efsane film Top Gun’ın ikinci filmi Top Gun: Maverick. Top Gun eğitim pilotu olan Maverick’in, Mitchell ve Goose’un oğlu Wrigley arasındaki ilişkiyi konu alan film bakalım ilk Top Gun filminden dolayı insanlarda bıraktığı tadı tekrar bırakabilecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.