Yeni İstasyonlar Yeni İstihdamlar

Yeni İstasyonlar Yeni İstihdamlar

Naifoğlu Holding'e bağlı olarak çalışan Class Petrol, yatırımlarına ve çalışmalarına hızla devam edileceğini açıkladı.

A+A-

Akaryakıt şirketi olan Class Petrolün yaptığı açıklamaya göre 50 adet olan istasyon sayısının 2 yıla kadar 250'ye çıkarılacağı öğrenildi. 2023 yılına geldiğimizde 250 adet istasyon açmayı hedefliyor. Bununla birlikte yapılan açıklamada 3 bin kişiye de istihdam sağlama hedefi bulunuyor.

İstihdam Rakamları Artıyor Mu?

Class Akaryakıt Naifoğlu Holding şirketine bağlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarında ise yeni istasyonlar açarak yeni istihdam alanları yaratmak yer alıyor. Bu hedefi içinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Akaryakıt şirketi olan Class Petrol'ün "İstihdam rakamını 3 bine çıkaracağız. Sektördeki pazar payını da hızla arttırıyoruz." sözleri yatırımlara devam edildiğini açıkça gözler önüne seriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sözlerine De Yer Verildi

Class Petrol tarafından yapılan açıklamalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da ekonomi ile alakalı açıklamalarına yer verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istihdam ile alakalı olarak yapılan "İş dünyamız istihdam oluşturuyor ancak yeterli görmüyorum." açıklamalarına istinaden "Biz Class markamız ile sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine destek oluyoruz. Yeni açılan her istasyonumuzda onlarca kişiye istihdam sağlıyoruz. Ayrıca bu rakamı da her geçen gün arttırmayı hedefliyoruz. Şu zorlu zamanlarda tüm iş dünyasının bu çağrıya destek vermesi gerektiğini düşünüyoruz." açıklamasını yaptı. Class Petrol açacağı yeni istasyonlar ile onlarca kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.