Yeni Protokoller İmzalandı

Yeni Protokoller İmzalandı

Spora, sporcuya ve eğitime vermiş olduğu destek ile ön plana çıkmış olan Pamukkale Belediyesi, ilçede yapımını süren halı sahaları Milli Eğitim Müdürlüğü’ne kullanım hakkını vermeyi sürdürüyor.

A+A-

Pamukkale Belediyesi, bugüne dek toplamda 24 halı saha ve spor kompleksi yapıp halkın hizmetine sundu. Geçen sene 2016’da yapımını biten, halı sahaların kullanım hakları protokol ile Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geçmişti. Bu defa da Pamukkale Belediyesince 2017’de yapımı biten Akköy Çok Programlı Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anafartalar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçelerindeki halı sahalar Milli Eğitim Müdürlüğü’nüm kullanımına sunuldu. Başkan Hüseyin Gürlesin, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yeni bir protokol daha imzalandığını belirtti.

 

HALI SAHALAR GÜNDÜZ ÖĞRENCİLERE, AKŞAM HALKA AÇIK OLACAK

 

Pamukkale Belediyesince yapımı biterek, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devri yapılan okulların bahçelerine yaptırılmış olan halı sahalar gündüz öğrencilere bırakılırken, akşamları da vatandaşların kullanımında olacak. Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediyesi’nin 2017’de yapımı tamamlanan halı sahalarının devrinin imza töreninde Pamukkale Belediyesinin okulları önemli oranda desteklediğini, okullara yapmış olduğu halı sahaların gençleri spora teşvik edilmesi noktasında çok önemli olduğunu ve Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ettiğini ifade etti.

 

“HEM SPORA HEM EĞİTİME DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak, toplumun tüm kesimlerine dokunmaya çalıştıklarını, eğitim ve sporu da fazlası ile önemsediklerini, gençlerin hem eğitimde başarıları olmaları hem de spora yönelmeleri ile alakalı ilçedeki okulların bahçelerine halı sahalar ve spor kompleksleri yaptıklarını, yapımını biten halı sahalarının tamamlanması ile Milli Eğitim Müdürlüğüne kullanım hakkını verildiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.