Yeni Versiyon Eğitimi Yapıldı

Yeni Versiyon Eğitimi Yapıldı

Bakanlığımızın ülkemizde uzun zamandır kullanmakta olduğu Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi yeni sürümü ile uygulamaya geçmeye hazırlanıyor.

A+A-

Bakanlığımızca yürütülen TARBİL (Tarım Bilgi Sistemleri) Projesi kapsamında tüm bilgi sistemlerinin tek çatı altında toplanması amaçlanmış ve denetim birimlerimizce kullanılmakta olan Gıda Güvenliği Bilgi Sisteminin (GGBS) yeniden yazılım çalışmaları tamamlanmıştır. Yakın bir zamanda kullanılan mevcut GGBS kapatılacak ve yeni sistem devreye girecektir.

Yeni sistem devreye girdiğinde yaşanabilecek uyum problemlerini en aza indirmek ve kullanıcıların yeni sisteme daha kolay intibak etmesini sağlamak amacıyla İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüklerimizde gıda ve yem denetim hizmetlerinde görevli olan personelimize yönelik olarak bir eğitim düzenlendi.

Eğitime Denizli'de görevli gıda kontrol görevlilerine Gıda Güvenliği Bilgi Sisteminin yeni sürümü tanıtılarak; sistem kullanıcıları veri girme, güncelleme ve sorgulama konusunda bilgilendirilmiş olup işlemlerin aksamadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için çalışmaların tamamlanması istenilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.