Yeni Yaşam Alanı Geliyor

Yeni Yaşam Alanı Geliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizlililere yeni bir nefes daha aldıracak çalışmalarda sona yaklaşıldı.

A+A-

Denizli halkının sosyal yaşamlarını daha da zenginleştirerek, doğa ile iç içe ortamlarda zaman geçirmelerini sağlamak için birçok projeyi hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, 120 bin metrekarelik bir alanda hizmet sunacak Tavas Kent Ormanı projesinde sona yaklaştı.

 

Park ve yeşil alan yatırımları ile Türkiye Belediyeciliğine örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yeşil alan yatırımlarını sürdürüyor. Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen mesirelik alanlardan bir tanesi olan Tavas Kent Ormanı'ndaki çalışmalar tamamlanmak üzere.

 

Denizli halkının doğayla içe içe olmasına olanak tanıyacak Tavas Kent Ormanı’nın 120 bin metrekarelik alanda hizmet sunacağı belirtilirken, alanda restoran, mescit ve çocuk oyun alanlarıyla gezinti ve yürüyüş yolları, bunun yanında dinlenme ve piknik bölümleri de olacak.

 

"Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir çapında devam ettirilen park ve mesirelik çalışmaları ile daha yeşil bir Denizli için proje üretmeyi sürdürdüklerini dile getirdi. Başkan Osman Zolan, şehir merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak, dediklerini, verdikleri sözleri tutmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

 

Tavas Kent Ormanı sayesinde alanın ve Denizli'nin yeni ve ferah bir yeşil alana daha sahip olduğunu ifade eden Başkan Zolan, Tavas Kent Ormanı’nı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, kısa bir zaman sonra hizmete açacaklarını, burada hemşehrilerin temiz havada sağlıklı ve güzel bir biçimde vakit geçireceklerini, Tavasın ve şehrin sosyal hayatına yeni bir nefes, yeni bir alternatif olacağını vurgulayarak herkese şimdiden hayırlı ve uğurlu olması dileklerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.