Yeni Yılın İlk Zili Vali Karahan’dan

Yeni Yılın İlk Zili Vali Karahan’dan

2018 - 2019 eğitim-öğretim senesi, Vali Hasan Karahan’ın katılmış olduğu Sarayköy 24 Mayıs İlkokulu’nda yapılan  açılış töreniyle başladı.

A+A-

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, öğrenciler tarafından halk oyunu gösterileri sergilendi, şiirler okundu. Ardından 4. sınıf öğrencileri, okula yeni başlamış olan öğrencilere ‘Okula Hoş Geldiniz’ diyerek sınıflarına çıkardılar.

 

Vali Hasan Karahan, yeni eğitim öğretim senesinin tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olması dilekleri ile başlamış olduğu konuşmasında yeni eğitim ve öğretim senesinin Denizli’ye ve Sarayköy’e hayırlı olmasını, Sarayköy’e yapılmış olan yeni okulun da açılışını yapmak için eğitim-öğretim yılı açılış programını burada yaptıklarını, okulun ilçeye ve İle hayırlı olmasını dilediğini, Milli Eğitim Bakanlığının eğitim alanındaki noksanların giderilmesi için çalıştığını, bu konuda yapılacak daha çok işin olduğunu, öğrencilerle, velilerle bu işin altından kalkacaklarını, Türkçe’yi düzgün konuşma, kullanma ve geliştirmenin çok mihim olduğunu, Türkçenin kullanıldığı her yerde herkesinde dikkatli ve duyarlı davranmasının gerektiğini ifade etti.

Hikaye Kitabını Hediye Etti

Protokol konuşmalarından sonra 4. Sınıf öğrencisi Nergiz Odunkırın yazdığı hikaye kitabını Vali Hasan Karahan’a armağan etti.

Daha sonra okulun ve yeni yılın açılış kurdelesi Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyelerince kesildi. 2018-2019 eğitim öğretim senesinin ilk ders zili de Vali Karahan tarafından çalındı. Açılıştan sonra okulgezildi ve sınıflarda öğrenciler ile bir araya gelindi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.