Yeniçeri Hayatını Kaybetti...

Yeniçeri Hayatını Kaybetti...

Yeniçeri Hayatını Kaybetti...

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli eski İl Başkanı ve Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri hayatını kaybetti.

Mehmet Fevzi Yeniçeri, Kıbrıs Şehitleri caddesindeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

52 yaşında 4 çocuk babası Mehmet Fevzi Yeniçeri bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmüştü. Yeniçeri, Pazartesi günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kızılcabölük’te toprağa verilecek.

MEHMET FEVZİ YENİÇERİ KİMDİR ?

1966 Tavas/Kızılcabölük doğumludur. İlkokulu ve ortaokulu Kızılcabölük kasabasında okumuş; Denizli Lisesi’nden mezun olduktan sonra kaydolduğu İstanbul Teknik Üniversitesinden Elektronik Mühendisi diploması alarak hayata atılmıştır. PTT Denizli Telefon Müdürlüğü’nde santral mühendisi, santral başmühendisi ve Denizli Telefon Müdürü olarak görev yapmıştır. Denizli’deki bazı tekstil firmalarında; pazarlama müdürü, genel müdür, fabrika müdürü, ev tekstil müdürü, üretim danışmanı, ürün danışmanı olarak çalışmıştır. Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanlığı yapan ve bu vakfın yönetim kurulu üyeliğinde de bulunan M. Fevzi YENİÇERİ, YAZAR-BİR üyesidir. Denizli'de bir süre yayımlanan Tebessüm adlı mizah dergisi ile Biz dergisinin yayın yönetmenliğini yapmış, İki dönem Denizli Türk Ocağı Şubesi reisliği görevini de üstlenmiştir. Siyasi hayatta da faal olan Yeniçeri, Milliyetçi Hareket Partisi’nde milletvekili adayı, il başkan adayı olarak yarışmış, aynı partiden Denizli Belediyesi Meclis Üyesi seçilmiş ve meclis grup başkanı olmuştur. MHP Denizli İl Başkanı olarak da görev yapan Mehmet Fevzi YENİÇERİ, evli ve dört çocuk babası idi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.