YENİDEN REFAH ADAYI MANAV, PROJELERİNİ AÇIKLADI

YENİDEN REFAH ADAYI MANAV, PROJELERİNİ AÇIKLADI

Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav, projelerini açıkladı. Büyükşehir Belediyesi olarak müteşebbis ruhla hareket edeceklerini söyleyen Manav, kuracakları un, ekmek ve yem fabrikası, et entegre tesisi gibi fabrikalarl

A+A-

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken; Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği toplantı ile 20 ana başlıkta topladığı projelerini tanıttı. Önce Denizli’nin sorunlarını dile getiren Manav; “Şehrimizin çözülemeyen sorunları var. Bunlardan başlıcaları; toplu taşıma eksikliği, çiftçilerimizin tarım ve hayvancılarımızın sorunları, alt yapı eksiklikleri, turizm tesislerinin eksikliği ve işsizliktir. Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart’tan sonra müteşebbis bir ruhla belediyecilik anlayışına sahip olacak. Biz, Büyükşehir Belediyesi’nin sanayide daha etkin rol almasını sağlayacağız. Üretime dayalı bir ekonomi modeli olmadan gelişme sağlanması mümkün değildir. Kuracak olduğumuz fabrikalarla sanayi hamlesini başlatacağız” ifadelerini kullandı.

 

PROJELERİNİ 20 BAŞLIKTA TOPLADI

Projelerini ana 20 başlık altında topladıklarını belirten Manav; “Denizli’mize bir un fabrikası inşa edeceğiz. Bu un fabrikasından kullanılacak hububatı, Denizli ve çevre ilçelerden alacağız. Bunun akabinde devasa bir ekmek fabrikası kuracağız. Bu fabrikada ürettiğimiz ekmekleri, maliyetine satacağız. Şehir yem fabrikası inşa edeceğiz. Çiftçi ve besici destekleri ve sözleşmeli üretim modeli uygulayacağız. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ile çiftçimiz sözleşme yapacak ve çiftçimizin elindeki hayvanlar, Denizli Et Entegre Tesisleri’nde kesimi yapılacak. Kesim yapıldıktan sonra minimum maliyetle Şehir Marketlerde bunu halkımıza satacağız. Yeni ve modern bir alana Büyükşehir Belediyesi’ni taşıyarak Çınar Meydanı’nı genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.

GENÇLER İÇİN İSTİHDAM OFİSİ

Pamukkale’deki Antik Havuz ve çevresinde yerli ve yabancı turistlerin konaklaması için Bel-Taş aracılığıyla teesisiler yapacaklarını söyleyen Manav, “Genç Denizli projesini daha etkili hale getirerek Genç İstihdam ofisini de kapsayacak biçimde yapılandıracağız. Kentimizin E-spor merkezi haline getirilmesi için 5 bin kişilik bir salon inşa edeceğiz. Toplu ulaşımın çağ dışı kaldığı kentimizde saat uygulamasını değiştirerek gece 24.00’den sonra ana hatlar ve çok kullanılan hatlar başta olmak üzere 2 saatte bir sabaha kadar sefer koyarak vatandaşımızı gece gündüz toplu ulaşımla buluşturacağız. Hafif raylı sistem bu şehrin toplu taşıma sistem sorununu ortadan kaldıracak yegane çözümdür” diye konuştu.

 

DENİZLİ GENELİNE YAŞLI BAKIM MERKEZİ

Şehrin bazı bölgelerinde alt yapı projelerine rağmen hâla en ufak yağmurda göle dönen yerler olduğunu ifade eden Manav; “Alt yapı iyileştirmelerini gerekli şekilde yapacağız. Buradaki problemleri giderip artık bu çirkin görüntülere son vereceğiz. Menderes Bulvarı’ndan başlamak üzere İzmir Bulvarı-Fatih-Fevzi Çakmak Bulvarı ve Acıpayam Bulvarı ana arter hattını tamamen kesintisiz hale getireceğiz. Yaşlılarımızın bakımını en üst düzeyde sağlamak için yaşlı bakım merkezlerinin sayısını artırarak, Denizli genelinde 4 ya da 5 adet yeni yaşlı bakım merkezi kurmayı hedefliyoruz. Her mahallede bir fitness salonu ve spor merkezi inşa ederek gençlerimizin vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmayı planlıyoruz. Yıllardır süregelen otopark problemini kesin bir biçimde sonlandıracağız. Denizli’nin otopark problemi olan bölgelere 6 adet katlı otopark inşa edilecek ve burada ikamet eden vatandaşlarımıza maliyetine bir fiyatla aylık abonelikler otoparkı teşvik edeceğiz. Özel vatandaşlarımıza en üst düzeyde hizmeti, hem ayaklarına hem de mahallelerine ulaştırmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.