Yeniliğe Ayak Uydurmak Lazım

Yeniliğe Ayak Uydurmak Lazım

Denizli İnovasyon Derneği (DİDER) şirketlerin rekabette ellerinin kuvvetlenmesini desteklemek için “Endüstri 4.0 ve İnovasyon” panelini yatı.

A+A-

Denizli ilinde inovatif projeler üretmek ve farkındalık oluşturmak için 2015 senesinde kurulmuş olan DİDER’in organizasyonunu üstlendiği “Endüstri 4.0 ve İnovasyon” konulu panel Denizli Ticaret Odası salonunda gerçekleştirildi.

 PAÜ Teknoloji Fakültesi Makine İmalatı Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Arzum Işıtan’ın moderatörlüğünde yapılan panele, DİDER Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Varol, PAÜ Alatay Otomobil Projesi Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. Aydın Kızılkaya, Poyraz Boya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Şen, PAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. İbrahim Aksel ile Telemetre Şirketi kurucusu Koray Başdüzen konuşmacı olarak katılımda bulundu.  Panele öğrenciler ve işadamları büyük ilgi gösterdiler. 

 “İlham kaynağı olacak”

Panelin pek çok şirkete ilham kaynağı olacağını belirten DİDER Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Cesur, Tüm sektörlerden herkesin kendi işini geliştirebileceği yönler bulabileceği bir panel yaptıklarını, dünyanın teknolojide büyük bir hızla ilerlediğini, gelecek için 4.0 gibi inovasyon çalışmalarına ihtiyaçları olduğunu ve firmaların çağın gerektirdiği biçimde makineleşerek yeniliğe ayak uydurmak zorunda olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra PAÜ Alatay Otomobil Projesi Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. Aydın Kızılkaya, ‘Otonom Otomobil Sistemleri’, Poyraz Boya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Şen ‘Enerjide İnovasyon’, PAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. İbrahim Aksel ‘Ar-Ge ve İnovasyon’ ve Telemetre Şirketi kurucusu Koray Başdüzen ‘Endüstri 4.0’in geleceği’ konularında sinevizyon eşliğinde sunumlarını yaptılar. Panel, soru cevap bölümü ile sonlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.