Yerinde Koltuk Yıkama Nedir?

Yerinde Koltuk Yıkama Nedir?

Günlük hayatta en çok kullanılan eşyalar arasında bulunan koltuklar temizlenirken kullanılacak en iyi yöntem yerinde koltuk yıkama hizmetidir.

A+A-

Yerinde Koltuk Yıkama

Günümüz itibariyle yerinde koltuk yıkama hizmetleri yoğun bir düzeyde ilgi görmektedir. Günlük hayatta en çok kullanılan eşyalar arasında bulunan koltuklar temizlenirken kullanılacak en iyi yöntem yerinde koltuk yıkama hizmetidir. Koltuklarınızı çok sık olarak silseniz bile derinlere işlemiş olan kirlerden arındırmanız mümkün değildir. Derinlere işlemiş olan toz ve kirler ancak temizleme makinaları ile temizlenebilir. Koltuğun içerisini işlemiş olan pislikler zaman içerisinde pis kokuyor neden olur. Silme sonrasında bile koltuklarınız ıslak olduğu için o pis kokudan kurtulamazsınız.

 

Yerinde Koltuk Yıkama Nedir?

80 dereceye varan sıcak su kullanımı ile yüksek vakum özelliğine sahip makinalarla yapılan koltuk temizliklerine yerinde koltuk yıkama adı veriliyor. 80 dereceye varan sıcaklıktaki su ile yıkama işlemleri ve vakumlama işlemleri aynı anda yapılır. Bu sayede koltuğun süngerlerin de ıslanma olmaz. Koltuklar neredeyse nemli bez ıslaklığında kalır. Temizliğin ardından kusma ve kötü koku problemleri olmaz. Profesyonel şekilde gerçekleştirilen bu hizmet sayesinde koltuklarınız aynı gün koruyacaktır.

 

Yerinde Koltuk Yıkama Avantajları

Her ne kadar sıklıkla koltuklarınızı temizlersiniz temizleyin yerinde koltuk yıkama hizmetleri kadar iyi bir temizlik yapma şansınız olmayacaktır. Birçok işlemden geçirilerek yapılan yıkama ile daha temiz ve sağlıklı koltuklara kavuşabileceksiniz. Koltuk temizliği için en uygun kimyasal ürünler kullanıldığından dolayı daha etkili bir temizlik elde edebileceksiniz. Koltuk içerisinde bulunan bakteri ve tozlardan %99 oranında kurtulma sağlayacaksınız. https://www.bagcigrup.com.tr/koltuk-yikama/ sayfasında tam da aradığınız hizmeti alabilirsiniz!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum