Yeşil Çivrilspor'da Yönetim Değişti

Yeşil Çivrilspor'da Yönetim Değişti

A+A-

Denizli'nin Çivril İlçesinde top koşturan Yeşilçivrilspor takımında yönetim değişti.

BAL hedefiyle yola çıkan ancak aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle eleştirilerin hedef noktasına oturtulan başkan Mesut Kaygısız hafta içinde sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından istifa ettiğini duyurdu. Mesut Kaygısız’ın istifa etmesinden sonra yeni sezona daha güçlü girmek için çalışmalara başlayan Yeşil Çivril Belediye Spor ‘da yeni yönetim oluşturuldu.

Aldığı başarısız sonuçlar ve idari yönetim zafiyeti nedeniyle Çivril kamuoyu tarafından sürekli eleştirilen Mesut Kaygısız’ın istifa etmesiyle boşalan kulüp başkanlığına Mehmet Ali Ozan seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Emin Sarı, Bahadır Demir, Muhsin Uçar ve Hüseyin Özkurt'dan oluştu.

Başkan Mehmet Ali Ozan göreve geldikten sonra yaptığı ilk açıklamada Çivril’in sporda da adından söz ettiren bir ilçe olması için çalışacaklarını belirterek “Çivril yetenekli sporcuları ile her dönem adından söz ettiren bir ilçe oldu. Beşiktaşlı Kadir Akbulut gibi yetenekli futbolcuların yetiştiği bir ilçede yeniden yetenekli futbolcular yetiştireceğiz. Yapacağımız alt yapı çalışmaları ile hem Çivril spor takımımıza hem de Denizli spor’a oyuncu yetiştireceğiz” dedi. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.