Yıkım Çalışmaları İçin Önlemler

Yıkım Çalışmaları İçin Önlemler

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Özel İdare İşhanı'nda başlayacak olan yıkım çalışmaları sebebi ile güvenlik önlemleri alacak.

A+A-

UKOME’den Özel İdare İşhanı'nda başlayacak olan yıkım çalışmalarından ötürü önlemler. Bu çerçevede Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Enverpaşa Caddesi'nin bazı bölümlerinde yolun trafiğe kapatılacağı açıklanırken, güvenlik önlemlerinin alınmasından sonra yıkım çalışmalarının başlayacağı ifade edildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), kısa bir zaman sonra yıkım çalışmalarına başlanacak olan Özel İdare İşhanı dolayısı ile trafikte güvenlik tedbirlerini alacak. Saraylar Mahallesi'nde olan Özel İdare İşhanı binasının kısa zaman sonra yıkımına başlanacağı ilan edilirken, yıkım çalışmaları yapılmadan evvel gerekli güvenlik tedbirlerinin alınacağı açıklandı. Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesi UKOME Yol Kullanımı ve Yönlendirme Komisyonu'nun almış olduğu karara göre yarından (07 Eylül 2018) itibaren Enverpaşa Caddesi'nin 459. Sokak kesişimiyle 512. Sokak kesişimi arasındaki bölümün taşıt trafiğine kapatılacağı ifade edildi.

 

Uyarılara dikkat

 

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nınsa 459. Sokak kesişimi ile Enverpaşa Caddesi kesişimi arasındaki bölümün taşıt trafiğine kısmi olarak kapatılıp daraltılacağı, burada taşıt trafiğinin tek şerit geliş-gidiş olarak çalıştırılacağı dile getirildi. Yaya güvenliği için de tedbirlerin alınacağı ifade edilirken, yaya ve sürücülerin bölgedeki levha ve uyarılara dikkat etmeleri talep edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.