Yılbaşında kaç gün yasak var? 31 Aralık sokağa çıkmak yasak mı?

Yılbaşında kaç gün yasak var? 31 Aralık sokağa çıkmak yasak mı?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağının hangi gün başlayacağı ve kaç gün süreceği vatandaşlar tarafından merak edilir oldu. Kabine toplantısı sonrasında sokağa çıkma yasağı, yılbaşı kutlamalarını da tamamen kısıtlayacak. Peki, yılbaşında kaç gün yasak olacak?

A+A-

Yılbaşı için geri sayım devam ederken vatandaşlar ‘Yılbaşında kaç gün yasak var’ sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yılbaşı kısıtlamasının ne zaman başlayacağı da merak edilmekte. Peki; yılbaşı kısıtlaması hangi gün başlıyor?

2020 senesinin sonları yaklaşırken koronavirüs salgını nedeniyle 31 Aralık tarihinde başlayacak olan sokağa çıkma yasağı yılbaşı yasaklarını yeniden gündeme getirdi. Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yılbaşı yasaklarında 4gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Yılbaşı sokağa çıkma yasağı

Yılbaşında kaç gün yasak var?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı, 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00’dan itibaren başlayacak ve 4 gün devam ettikten sonra 4 Ocak 2021 sabahı saat 05.00’da sona erecek. 31 Aralık 2020 - 4 Ocak 2021 tarihleri arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması sırasında, hafta sonlarında (Cumartesi ve Pazar günleri) uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarına dair daha önce illere gönderilen usul ve esaslar da aynen geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.