Yıldırım düşen genç kızda şok eden duyma sorunu!

Yıldırım düşen genç kızda şok eden duyma sorunu!

Denizli’nin Çameli ilçesinde yaşanan olayda bilgisayarının başında iken evlerinin yakınına düşen yıldırım sonucunda yaralanan 16 yaşındaki Edanur Hoplar'ın duymakta zorluk çektiği ifade edildi.

A+A-

Bilgisayarının başında ders çalışırken evlerinin yakınına yıldırım düşmesi sonucunda yaralanan ve hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen 16 yaşındaki genç kız Edanur Hoplar'ın halen yaşadığı şoku üzerinden atamadığı belirtildi.

Denizli’nin Çameli ilçesi Gürsu Mahallesi’nde Cengiz Hoplar’a ait evin yakınına düşen yıldırım sonucunda 16 yaşındaki genç kız yaralanmıştı. Anne Cansel Hoplar, "Bir anda şimşek çaktı ve çalışma masasının önüne dinamit atıldı sandık. Kızım kendini yatağının üzerine atmış. Benim bile kulaklarım sağır oldu. Hemen çocuğuma baktığımda yüzünde ve gözünde morluklar vardı. Su verdim ama içmedi. Babamı aradığımda ise yalın ayak toprakta yürütmemi istedi. Eşim de o anda sesimi duymadı. Kızımı alarak dışarı çıktım. Her tarafın karanlık olduğunu söyleyerek bir anda yere kapaklandı. Ambulans ile hastaneye kaldırdık. Tedavi oldu ancak şu anda kulağı çok az duyuyor. Normal konuştuğumuzu bile anlayamıyor." dedi.

Tedavi Süreci Devam Ediyor

Kızının bakışlarının bile değiştiğine dikkat çeken anne Hoplar, doktorların 4-5 gün daha süre verdiklerini ve bundan kulağının etkilenebileceğini söyledi. Evde sadece kızının bilgisayarına ait devrelerin yandığını belirten anne, kızının tedavisine evde devam ettiklerini yineledi.

Edanur Hoplar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.