Yıldızlar'dan muhteşem zafer!

Yıldızlar'dan muhteşem zafer!

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL)'nde Denizli'yi başarıyla temsil eden Denizli Yıldızlar Spor Kulübü, Fethiye Gençlik engelini de geçti.

A+A-

Yıldızlar, maç boyunca üstün olduğu karşılaşmadan 58-69'luk skorla galip ayrılarak Denizli'ye mutlu şekilde döndü.

Pazar Günü Saat 15:00'da başlayan karşılaşmada Yıldızlar 1. periyotu 15-14, geride tamamlarken 2. periyotu da 33-31 skorla geride tamamlayarak devreye 2 sayı farkla yenik girdi.

3. periyotta da mücadelesini sürdüren Yıldızlar, hücumda etkili ataklarla tam 27 sayı buldu ve son çeyreğe 52-58'lik skorla üstün girdi.

4. periyotta Yıldızlar özellikle savunmasında başarılı bir oyun sergileyerek rakibine sadece 6 sayı verdi ve maçı 58-69'luk skorla  tamamlamasını bildi.

ÇELİK: "MÜCADELE SEVİYESİ YÜKSEK BİR MAÇTI"

Denizli Yıldızlar Spor Kulübü'nün Baş Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Çelik, maç sonrası oynanan mücadeleyi değerlendirdi. Maç boyunca iyi bir mücadele örneği gösterdiklerini belirten Çelik, şunları kaydetti:

"İyi mücadele ettik. İlk yarıyı geride kapattık ve Fethiye Gençlik'in şut yüzdesi çok iyiydi. 2. yarı yaptığımız savunma değişikliği ve etkili oyun ve mücadelemizle maçı kazanmasını bildik. Bana göre keyifli bir maç geçirdik. Mücadele seviyesi üst düzey olan bu karşılaşmada oyuncularım harika bir oyun sergiledi. İki takımı da tebrik ediyorum. Bu güzel mücadeleye Fethiye seyircisi de katılarak basketbol keyfine ortak oldu. Bu ortamı sağlayan herkese ayrıca teşekkür ederim."

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.