Yine o kavşak, yine kaza

Yine o kavşak, yine kaza

Tavas’ın Kızılcabölük mahallesinde kavşakta bir kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Yol çalışması nedeniyle trafiğin tek yönlü olarak verildiği kavşakta sık sık kazalar meydana geliyor. Bu kazalardan birinde 1

A+A-

Denizli’nin Tavas ile Aydın’ın Karacasu ilçesi arasında aylardır devam eden duble yol çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Bu nedenle Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi girişindeki kavşakta sık sık kazalar meydana geliyor.

Son olarak Kızılcabölük festivalinin yapıldığı gün meydana gelen kaza 1 kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı. Bölge halkının korkulu rüyası haline gelen kavşakta bir kaza daha meydana geldi.

Trafiğin tek şeritten verildiği kavşağa giren kamyonet ile Aydın istikametine ilerleyen bir otomobil çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü araçtan düşerek yaralandı. Her iki araçta da maddi hasarın meydana geldiği kazada hastaneye kaldırılan yaralı sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hasat dönemi olması nedeniyle traktörlerin de sık kullandığı yolda birbiri ardına kazalar yaşanmasına tepki gösteren bölge halkı, duble yol ve altyapı çalışmalarının ağır ilerlemesinden ve bir türlü tamamlanmamasından şikayet etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.