Yücel Yılmaz Yarıştan Çekildi

Yücel Yılmaz Yarıştan Çekildi

Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklaması ile İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Yücel Yılmaz adaylıktan çekildi.

A+A-

Yücel Yılmaz daha önce açıklayacağını ifade ettiği bazı bilgileri basın mensupları ile paylaştı.

Yılmaz, Hasan Akgün'ün yerel seçimlerde büyükşehirde başarısız olduğu için daha sonra Pamukkale ilçesine aday yapıldığını ifade etti.

Partinin 2. kuruluş yıl dönümünde kuruculardan hiç kimsenin davet edilmediğini söyleyen Yılmaz, Milletvekilinin Çivrilli olması, Hasan Akgün'ün Çivrilli olması, Merkezefendi ilçe başkanının Çivrilli olması,  Pamukkale ilçe başkanının Baklanlı olmasının ve zıpır siyasetini gün yüzüne çıkardığını belirtti. 

Delege konusunda da konuşan Yılmaz, Hasan Akgün yaptığı delege listesinde akraba, eş ve dostun dolu olduğunu, aynı soy isimden 10 - 12 kişinin delege olarak yazılıp seçildiğini bundan dolayı Akgün'ün yarışa 170 puan önde başladığını söyledi.

“İYİ Parti İl Yönetimi Şu An Hapiste FETÖ’den Yargılanıyor”

Delege seçimleriyle ilgili blok listeler olduğunu söyleyen yılmaz delege sıralarının belli olduğunu söyledi. Kurucularının delege yapılmadığını söyleyen Yılmaz AK Parti’den vatandaşların delege yapıldığını söyledi. FETÖ’den yargılanan yönetim kurulu üyesi olduğunu vurgulayan Yılmaz bu yöneticinin ismini açıklamayarak aynı zamanda il delegesi olduğunu belirtti.

Şu anda yönetim kurulu üyesinin hapiste FETÖ’den yattığını söyleyen Yılmaz 40 yıl MHP’de siyaset yaptığını vurgulayarak “Sizi satmayacağız diye yemin eden insanlar ertesi gün sattılar” dedi.

Öztürk ve Akgün Gerginliğine Tiyatro Yakıştırması

Milletvekili Yasin Öztürk’ün Hasan Akgün’ü il seçimlerinde desteklemeyeceğini açıklamasının bir tiyatro olduğunu söyleyen Yılmaz “Burada mağdur yaratılmaya çalışıldı. Tuzluk, süs biberi denmemesi lazımdı. Bunlar kimseye söylenmemeliyken basına söylendi. Yarın Hasan Akgün seçilecek. Ben size söylüyorum” dedi.

“Görevden Aldırmak İçin Her Şeyi Yapacağım”

Arkadaşlarıyla istişare yaparak adaylıktan çekilmeye karar verdiğini söyleyen yücel Yılmaz “5 Temmuz’da Hasan Akgün seçildikten sonra takibini yapacağım. Onu il başkanlığından istifa ettirmek veya görevden aldırmak için her şeyi yapacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.