Yukatel Merkezefendi Belediyespor Son Transferini Yapacak

Yukatel Merkezefendi Belediyespor Son Transferini Yapacak

Yukatel Merkezefendi Belediyespor'un başantrenörü Zafer Aktaş, büyük ölçüde takım kadrosunu tamamladıklarını açıkladı.

A+A-

DENİZLİ (AA) - ING Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Yukatel Merkezefendi Belediyespor'un başantrenörü Zafer Aktaş, büyük ölçüde takım kadrosunu tamamladıklarını aktararak, "Şu an için kalan son parça, 1 numara için alacağımız yabancı oyuncu. Onu da kısa sürede halledeceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, ilk sezonlarını sıkıntısız geçirmek için planlama yaptıklarını belirtti.

Geçen sezon emeklerinin karşılığını aldıklarını vurgulayan Aktaş, "Çok değerli bir ligde, çok değerli takımların, değerli hocaların ve oyuncuların olduğu bir ligde şampiyonluğa ulaştık. Umarım önümüzdeki yıllarda ING Basketbol Süper Ligi'nde kalıcı ve sürdürülebilir bir başarı elde edebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Denizli halkının gurur duyacağı bir organizasyon oluşturmaya çalıştıklarına işaret eden Aktaş, şunları kaydetti:

"ING Basketbol Süper Ligi için hem saha içi hem de saha dışı organizasyon hazırlıklarımız son hızla devam ediyor. Teknik ekip olarak büyük ölçüde takım kadrosunu tamamladık. Şu an için kalan son parça, 1 numara için alacağımız yabancı oyuncu. Onu da kısa sürede halledeceğimizi düşünüyorum. Yönetimimiz de saha dışında çok büyük çaba ve özveriyle çalışarak Denizli halkının gurur duyacağı bir organizasyon yaratıyor, inşallah seyircimizle de buluşarak çok güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.