Yukatel'den Denizlispor'a Kötü Haber

Yukatel'den Denizlispor'a Kötü Haber

Denizlispor'un Süper Lige veda ettikten sonra sponsorluk anlaşmasını sonlandıran Yukatel'den ilk açıklama geldi.

A+A-

"Kurumsal yapımız gereği Denizlispor ile anlaşmalarımızın temeli Süper Lig endeksli yapılmıştır. Ligden düşülmesi sözleşmelerinde sonlanması anlamına gelmektedir." denilen açıklamada ;

"Yukatel olarak isim hakkı sahibi ve ana sponsoru olduğumuz “Yukatel Denizlispor”un ligde içinde bulunduğu durum ve konumdan dolayı oldukça üzgünüz. Bugüne kadar olan süreçte sözleşmeye bağlı kalarak tüm yükümlülüklerimizi fazlasıyla, canı gönülden yerine getirmiş bulunuyoruz. Pandemi gibi global etkilerin sponsorlukların iptaline yol açtığı zamanlar dahil olmak üzere hiçbir destekten çekinmedik ve aksini düşünmedik!

Kurumsal yapımız gereği Denizlispor ile anlaşmalarımızın temeli Süper Lig endeksli yapılmıştır. Ligden düşülmesi sözleşmelerinde sonlanması anlamına gelmektedir.

Yönetim Kurulumuz tarafından; Bu sezon Denizlispor’un Lige veda etmesi halinde, diğer Süper Lig takımlarından gelen taleplerin değerlendirmeye alınacağına kararı verilmişti. Bu konuya dair görüşmelerimiz devam etmektedir, çok yakında açıklanacaktır.

Kamuoyuna saygılıyla duyurulur." denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.