Yüksek gerilim hattı kopunca Akköy elektriksiz kaldı

Yüksek gerilim hattı kopunca Akköy elektriksiz kaldı

Pamukkale İlçesi'nin Akköy Mahallesi'nde, kanalizasyon çalışması sırasında kepçenin elektrik direğine çarpmasıyla, yüksek gerilim hattı koptu ve yaşanan elektrik kesintisine bağlı olarak çok sayıda elektronik cihazda arıza meydana geldi. 

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) Pamukkale İlçesi'ne bağlı mahallelerden Akköy'de kanalizasyon hattı yenileme çalışması başlattı. Çalışmaları yürüten müteahhit firmanın kepçe operatörü dün (Pazar) saat 15.00 sıralarında, bir elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yüksek gerilim hattı teli koptu. Aynı anda elektrikler kesildi. Bu sırada birçok evde, buzdobalı, televizyon ve klima gibi çok sayıda elektronik cihazın bozulduğu öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Rafet Halcı, "Evde otururken bir anda elektrikler gitti, cihazlarımızdan kokular gelmeye başladı. Çok sayıda evdeki elektronik cihaz bozuldu" dedi.

Bugün (pazartesi) sabah saatlerinde elektrik arızasının giderildiğini kaydeden Akköy Jandarması ve ADM Elektrik Dağıtım A.Ş yetkilileri, hasar tespit çalışması başlattı. Cihazı bozulan vatandaşların, zararlarının karşılanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.