Yüksel: 2014 Tarihi Bir Yıl Oldu

Yüksel: 2014 Tarihi Bir Yıl Oldu

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel yeni yıl mesajı yayınladı.

A+A-

Yüksel; “2014 yılı millet iradesinin tecellisi bakımından son derece büyük önem taşıyan tarihi bir yıl olmuş, ilk defa milletimiz Cumhurbaşkanını sandığa giderek ve iradesini ortaya koyarak kendisi seçmiştir” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel yeni yıl vesilesiyle yayınladığı mesajında, geride kalan 2014 yılında dünya da yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye’nin her alanda alnının akıyla meseleleri çözüme kavuşturduğunu 2015 yılında da aynı gayret ve azimle sorunların üstesinden geleceğini ifade etti.

 

Milletvekili Yüksel, yayınladığı mesajında şunları söyledi; “Millet olarak gerek ülkemizde gerekse dünya da önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bıraktık. Yepyeni bir yılı daha heyecan ve umutla karşılamanın haklı gururunu ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz. 2015 yılının yaşanan tecrübelerin ışık tuttuğu, yeni bir yol haritamızın belirlendiği ve büyük imkânları beraberinde taşıyan bereketli bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yıl ülkemiz ve şehrimiz açısından yepyeni bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. 2015 yılının belirlenen hedefler doğrultusunda başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Dünya da yaşanan birçok olumsuz gelişmelere rağmen ekonomisiyle güçlü, çevresel ve kültürel şartlar itibariyle dik duruş sergileyen bir anlayışla milletimizle birlikte ülkemizin yürüyüşündeki kararlılığımızı ortaya koymaya devam ediyoruz. En büyük arzumuz ülkemizde var olan istikrar sürecinin aksamadan devam etmesidir. Ülkemiz geçtiğimiz yıl içinde geleceğe dair önemli kararlar alarak başarılı adımlar atmış ve önündeki birtakım engelleri de ortadan kaldırmıştır. Ancak yapılacak daha çok işin olduğunu da biliyor ve bu inançla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Geride bıraktığımız 2014 yılında dünya da yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen Ülkemiz birçok alanda yüzünün akıyla meseleleri çözüme kavuşturmuştur. 2015 yılında da aynı gayret ve azimle meselelere çözüm üretmeye, Denizlimizin, milletimizin ve ülkemizin haklarını en iyi şekilde korumaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 2014 yılında yaşananlara bakıldığında ülkemizin uluslararası arenada önemli görevler üstlendiğini, uluslararası sorunların çözümünde arabuluculuk yaptığını, sözü dinlenen önemli bir aktör olduğunu hep birlikte görmekteyiz. Bu Ülkemizin başarılı bir yürüyüşünün semeresidir. 2014 yılı millet iradesinin tecellisi bakımından da son derece büyük önem taşıyan tarihi bir yıl olmuştur. İlk defa Milletimiz Cumhurbaşkanını sandığa giderek ve iradesini ortaya koyarak kendisi seçmiştir. Bunların yanı sıra 2014 yılı Ülkemizin gelişmesine, büyümesine ve demokratikleşmesine engel olmak isteyen tüm şer odaklarıyla mücadele konusunda ciddi adımlarında atıldığı önemli bir yıl olmuştur. 2015 yılının dünyada barışın hakim olduğu, insanların kardeşçe yaşadığı bir yıl olmasını diliyorum. 2015 yılının Denizlimiz, Türkiye’miz, milletimiz ve dünya insanları için huzura vesile olsun diyor, saygıyla ve sevgiyle hemşerilerimizi selamlıyor, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya durmadan dinlenmeden devam edeceğiz diyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.