Yüksel, Babadağ’da Çocuk Şenliği’ne Katıldı

Yüksel, Babadağ’da Çocuk Şenliği’ne Katıldı

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel, Babadağ İlçesi’ndeki geleneksel Çocuk Şenliği’ne katıldı.

A+A-

İlçedeki çocuklarla birlikte iyi vakit geçiren ve onlarla sohbet eden Yüksel, Babadağ da Spor Salonu’nun yapılmasının ilçe için önemli bir kazanım olduğunu Babadağ’dan milli sporcuların yetişeceğine inandığını söyledi.

 

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde geleneksel Çocuk Şenliği düzenlendi. Şenliğe AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel, Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu, öğrenciler ve Babadağlılar katıldı.

 

Etkinlikte konuşan Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen “Milli eğitim müdürlüğümüzle birlikte ilçemizde tüm okulların katılımıyla güzel bir çocuk şenliği gerçekleştirdik. Bu muhteşem şenliğin yapıldığı bu alanda 4 yıl önce hiçbir şey yokken bugün modern bir spor salonuna hep birlikte ilçe olarak kavuştuk. Bu hizmeti getiren ilçemizin gururu Mehmet Abimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki süreçte spora verdiğimiz destek aratarak devam edecek. Bu ve benzeri hizmetlerin ilçemize kazandırılması noktasında her türlü adımı atmaya devam edeceğiz. Spor salonumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ise “Babadağ İlçemize spor salonu yapılması süreci zor bir süreçti. Burada spor salonu yapmak için bile uygun yer bulmak zordu. Yeri bulmak ve tapuyu almak gerçekten mucizevî bir şeydi. Salonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel, ise etkinlikte yaptığı konuşmada Babadağ’dan milli sporcuların çıkacağına yürekten inandığını söyleyerek “Şükürler olsun ki büyük zorlukları aşarak bugün spor salonumuzun tamamlanmasını ve hizmete sunulmasını sağladık. İnşallah bu salondan ülkemizin bayrağını göklere çektirecek, İstiklal Marşı’nı okutacak milli sporcular çıkacak. Her türlü destek bizden, onları yetiştirmek öğretmenlerimizden. Buradan Türkiye, Dünya, Olimpiyat şampiyonları çıkacağına inanıyorum. Milli Eğitim Bakanlığımız ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği ile çocuklarımızı spora alıştırmak için böyle bir salona ihtiyaç vardı. Babadağ Spor Salonu’nda geleceğin sporcuları yetişecektir. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Şenlikte çocuklar geleneksel çocuk oyunlarını sergiledi. Şenliğe katılanlara tavuklu pilav ve lokma

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.