Yumurta Donasyonu ile Gebelikte Yüksek Başarı

Yumurta Donasyonu ile Gebelikte Yüksek Başarı

Doğal yollar ile çocuk sahibi olamayan insanların, yıllardır başvurmuş oldukları yöntem tüp bebek tedavisidir.

A+A-

Özellikle Kıbrıs bölgesindeki bazı Kıbrıs tüp bebek merkezlerinin çalışmaları neticesinde, bu tedavinin başarı oranlarında belirgin bir artış gerçekleşmektedir. Kıbrıs tüp bebek tedavisi, anne ya da baba adayından kaynaklanan sorunlar sebebi ile başarısızlıkla sonuçlanabilir. Anne adayından alınan yumurta hücrelerinin eksik ya da yetersiz olduğu durumlarda yumurta donasyonu işlemine başvurulur.

Yumurta donasyonu işlemi, Kıbrıs tüp bebek merkezi tarafından belirlenen bir donörden alınan yumurta hücresiyle baba adayından alınan sperm hücresinin birleşmesi işlemlerine dayanır. Yumurta donasyonu işleminde en önemli nokta, yumurta hücrelerinin alınacağı bağışçıdır. Donörün herhangi bir sağlık probleminin olup olmadığına, kalıtsal hastalığına ve farklı birçok konuya büyük dikkat edilir.

Yumurta Donasyonu Sonrasında Gebelik Şansı

Yumurta donasyonu, başarı oranı olarak en yüksek oranlara sahip yöntemdir. Yumurta donasyonu yaptıranların gebelik şansının artması, tüp bebek merkezlerinin çalışmalarına da bağlıdır. Kıbrıs tüp bebek merkezinin göstermiş olduğu yoğun çalışma ve titizlik sayesinde başarı oranlarında önemli artışlar görülebilir. Bu sebeple de alanında uzman doktor ve sağlık çalışanlarına sahip olan Kıbrıs tüp bebek merkezi seçimi yapmak, yumurta donasyonu tedavisi için oldukça önemlidir.

Yumurta donasyonundan sonra gebelik olup olmadığını öğrenmek için test yaptırmak isteyenler aceleci davranmamalı. Öyle ki yumurta donasyonu işleminden sonra gebeliğin kanda görünmesi için 12 gün gibi bir sürenin geçmesi gerekir. İnsanlar bu süre zarfında gebelik testi yaptırdıkları zaman daha net sonuçlar alabileceklerdir.

Sperm Donasyonu İşleminde Merkez Seçiminin Önemi

Sperm donasyonu, baba adayından kaynaklı sperm sorunlarından dolayı gebelik şansı olmayan çiftler için sıklıkla başvurulan bir yöntemdir. Sperm donasyonu iyi bir merkez tarafından gerçekleştirildiği takdirde başarı oranları olarak da son derece yüksek bir işlem olarak karşımıza çıkıyor.

Sperm donasyonunda güvenilir bir süreç geçirmek isteyen insanların iyi bir Kıbrıs tüp bebek merkezi ile sürece başlamaları gerekir. Bunun için de yapılan araştırmaların sıklaştırılması ve karşılaştırılma yapılması oldukça faydalı bir eylem olacaktır. Özellikle internet üzerinden Kıbrıs tüp bebek merkezlerinin web siteleri incelenerek konu hakkında bilgi sahibi de olunabilir.

Yapılan araştırmalarda en çok üzerinde durulan konulardan bir tanesi de sperm donasyonun fiyatı oluyor. Sperm donasyonunda fiyat belirlemek için merkezle iletişim halinde olmak gerekir. Kontroller yapılmadan bu işlem için fiyat belirlemek doğru olmaz. Sperm donasyonu işleminin fiyatlarını gerekli kontrollerden sonra net bir şekilde öğrenmek istiyorsanız https://www.cyprusivf.net/sperm_donasyonu/ internet sitesini inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.