Yurtseven Koşuyor, Chp Coşuyor

Yurtseven Koşuyor, Chp Coşuyor

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, Türkiye’nin 7 haziran seçimleriyle büyük bir kabustan uyanacağını ve halkın yaşadıklarına ‘’Yeter artık’’ demesiyle CHP iktidarında demokrasiye koşup huzur ve mutluluğun yelken açacağını söyledi.

A+A-

İlçe gezilerini sürdüren Yurtseven, bir günde Honaz ve Tavas ilçelerini gezerek,29 mart önseçimleri için kendisine,7 haziran seçimleri için de partisine oy istedi.Honaz’da  Mentreş,Kızılyer,Dereçiftlik,Aşağıdağdere,Kaklık,Kocabaş ve Yokuşbaşı’ni ziyaret eden CHP Milletvekili aday adayı, toplumun üzerindeki umutsuzluk bulutlarının dağılmaya başladığını ifade etti. Ömer Yurtseven, Türk halkının mutsuz ve gelecekten umutsuz olduğunu anlatarak, ‘’ Kaldırınız başınızı.Eğer başınız kalkarsa ayaklarınız sizi istediğiniz yere götürür.Ya ümitsizsiniz.Ya da ümit sizsiniz’’ dedi.

 

Akşam programını partililerden gelen yoğun istek üzerine Tavas ilçesine ayıran Yurtseven, burada Altınova, Sofular,Çalıköy,Ebecik ve Avdan’da partililer ve vatandaşlarla buluştu. Türkiye’de yaşanan tüm sorunların halkın iradesiyle çözülebileceğini dile getiren Yurtseven,şunları söyledi:

 

‘’Türkiye 21.yüzyılda 19.yüzyıl karanlığını yaşıyor. Cumhuriyet ‘in nimetlerinden yararlananlar hem Cumhuriyet’e hem de halka ihanet ediyor.Gaflet ve delalet içinde olanlara okkalı bir tokat atmak en büyük vatandaşlık görevine dönüşmüştür. Türk toplumunun kaderinde çaresizlik yoktur,boyun eğmek ise hiç yoktur.Önce kaderimize,sonra gelecek nesillere sahip çıkacağız.Bunu da 7 haziran seçimlerinde sandıkta gerçekleştireceğiz.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.