Yüz Yüze Eğitimin Detayları Belli Oluyor

Yüz Yüze Eğitimin Detayları Belli Oluyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Şubat'ta başlayacak yüz yüze eğitime geçiş sürecinin detaylarını açıkladı.

A+A-

İlkokul öğrencileriyle haftada 2 gün yüz yüze eğitim yapılacağını ifade eden Selçuk, şubat ayında öğretmenlere aşı uygulamasına başlanacağını dile getirdi.

Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, köy okullarının 15 Şubat’ta, diğer okulların da 1 Mart tarihinde açılacağını belirtti. Yapılan açıklamanın ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da yüz yüze eğitime geçiş sürecine dair yeni detaylar paylaşmaya başladı.

15 Şubat’ta köy okullarının ve tüm bağımsız anaokullarının açılacağını dile getiren Selçuk, öğrenci katılımlarının veli kararında olacağını, kısıtlama ve sokağa çıkma yasağında öğrencilerin izinli sayılacağını dile getirdi. Bakan, aynı zamanda yüz yüze eğitime başlayacak öğretmenlere aşı uygulamasının başlayacağını açıkladı. 

Türkiye’nin uzaktan öğrenim sürecinde diğer ülkelerden çok daha önde olduğunu belirten Selçuk, bu duruma karşı sabır gösteren velilere ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Yapılan açıklamaya göre 15 Şubat Pazartesi günü, seyreltilmiş eğitim kapsamında köy okullarında bulunan ilköğretim öğrencileriyle haftanın 2 günü yüz yüze eğitime başlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.