Yüzleşme 2. bölüm full tek parça izle Kanal D

Yüzleşme 2. bölüm full tek parça izle Kanal D

Yüzleşme 2. bölüm ile Kanal D'de. Yüzleşme 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüzleşme 2. son bölüm izle linki Kanal D'de.

A+A-

Yüzleşme 2. bölüm ile Kanal D'de. Yüzleşme 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüzleşme 2. son bölüm izle linki Kanal D'de.

Yüzleşme 2. yeni bölümünde; Fikret, kendi eliyle kurduğu kasabasını geri almak için ant içmiştir. Zümrüt, Masal'ı Ömer'den uzak durması için bir kez daha uyarır.

Ömer Levent'in yakasına yapışır ve gerçekleri anlatmasını ister. Ufuk'un öldürülmesinin ardından Battal Ömer'i sorumlu tutar.

YÜZLEŞME 2. BÖLÜM ÖZETİ

Yüzleşme - Ömer, Masal'ı kurtarmak isterken kendi hayatını tehlikeye atıyor!

Masal'ın intikam almak için öldürmeyi planladığı Ufuk'un bir başkası tarafından vurulması ve Ömer'in orada olması olayları iyice çıkmaza sürüklüyor. Yaşanan cinayetin kasabada duyulması ise fazla sürmüyor. Jandarmaların olayın peşine düşmesi herkesi harekete geçiriyor. Battal'ın hedefinde ise tek bir isim vardır, o da Ömer!

Birbirlerine düşman olan Battal ve Ömer, Zümrüt'ün planlarıyla karşı karşıya geliyor. Yeğenini Ömer'in öldürdüğünden emin olan Battal'ın gözü hiçbir şey görmüyor.

Yüzleşme 2. bölüm izle

Fikret, Masal'ın kasabaya gelişiyle kaybolan kızı Gonca'yı bulduğundan artık daha da emindir ve kaybettiği her şeyi yeni baştan kazanmak için kolları sıvar. Diğer yandan Levent'in yıllar önce Gonca'nın başına gelenleri Ömer'e itiraf etmesi iki yakın arkadaşı hesaplaşmak için tekrar karşı karşıya getirir. Ömer, Gonca'nın kayboluşuyla yaşadığı acının hesabını Levent'ten sorar.

Ufuk'un ölümüyle şoka giren Masal, Ömer'in hayatını tehlikeye attığının farkındadır ve bu durum onu Ömer'le daha da yakınlaştırır. Zümrüt'ün bu yakınlaşmayı fark edip Masal'ı uyarması ise Ömer'in hayatının büyük bir tehlikeye gireceğinin habercisidir. Cinayetin ardından tüm dikkatleri üzerine çeken Masal ve Ömer, Battal'ın planlarından habersiz bir araya geliyor.

Yüzleşme yeni bölüm fragmanında, Battal'ın adamına verdiği emirle "Masal mı vurulacak Ömer mi" oldukça merak uyandırdı. Yüzleşme yeni bölümünden sonra, yeni fragman yayınlanacak mı bu akşam hep birlikte göreceğiz!

YÜZLEŞME SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.