Yüzleşme 3. bölüm full tek parça izle Kanal D

Yüzleşme 3. bölüm full tek parça izle Kanal D

Yüzleşme 3. bölüm ile Kanal D'de. Yüzleşme 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüzleşme 3. son bölüm izle linki Kanal D'de.

A+A-

Yüzleşme 3. bölüm ile Kanal D'de. Yüzleşme 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüzleşme 3. son bölüm izle linki Kanal D'de.

Yüzleşme 3. yeni bölümünde; Masal ve Zümrüt büyük bir çıkmazın içerisine girer. Artık herkes onlar için şüphelidir. Kurulan bu tuzağın arkasında kimlerin olduğunu araştırmak için harekete geçen Zümrüt herkesten şüphe duyar.

Kenan, ard arda yaşanan ölümlerin ardından Tunç'u garson kılığına girerek zehirleyen Zümrüt'ün yardımcısı Şükran'ı konuşturabilmenin peşindedir. Zümrüt, Şükran'ın kayıp olduğundan ve başına gelenlerden henüz haberi yoktur.

YÜZLEŞME 3. BÖLÜM ÖZETİ

Masal'ın Kalender Kasabası'na gelişi ve ardından yaşanan cinayetler tüm dikkatleri üzerine çekmesine neden olur. Zümrüt, yeni planlar düşünürken Masal, kasabayı terk etmek ister. Songül'ün Halil'e fabrika hisselerini sattığını öğrenen Fikret, oldukça öfkelenir. Songül'den hesap soran Fikret, daha sonra Halil'le karşı karşıya gelir. Battal ve Halil birilerinin onlara karşı plan yaptığını anlar ve harekete geçer. Zümrüt'ün yardımcısını kaçıran Battal'ın adamı gerçekleri öğrenecek mi?

Yüzleşme 3. bölüm full tek parça izle

Ufuk'u öldürenlerin peşine düşen jandarma, tüm dikkatini Masal'a çevirir. Masal'ın ise merak ettiği tek bir gerçek vardır, o da Ömer'in Ufuk'un öldürüldüğü gece Masal'ı neden takip ettiğidir. Masal, büyük sırrının ortaya çıkmamasına engel olabilecek mi?

YÜZLEŞME SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Battal'ın yeğeninin öldürülmesi Kalender Kasabası'nı ayağa kaldırmıştı. Kimsenin anlam veremediği ard arda yaşanan cinayetlerin arkasında kimlerin olduğu araştırılıyordu. Battal'ın hedefinden tek bir isim vardı. Fakat Ömer'den şüphelenen Battal, Ömer'i vurdurmaktan son anda vazgeçerek Halil'in oğlu Levent'i kaçırmıştı. Halil, bunu öğrenir öğrenmez Battal'ın peşine düşer.

Masal ve Ömer jandarmaların kendilerinden şüphelenmemesi için ellerinden geleni yapar. Zümrüt, ise olayların bu kadar karıştığını bilmezken, Ufuk'un öldürüldüğü sırada Masal'ın yanında Ömer'in olduğunu duyunca çıldırır. Masal, intikam duygusunun artık ona pişmanlık yaşattığının farkındadır ve gittikçe sevdiklerini tehlikeye attığını görür. Halil'in adamı Kenan ise Zümrüt'ün yardımcısı Şükran'ı kaçırır. Tunç'u öldürenlerle Ufuk'u öldürenlerin aynı kişiler olduğundan şüphelenen Kenan, Şükran'ın konuşması için her şeyi denemişti.

YÜZLEŞME SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.