Zam Haberine Hazır Olun

Zam Haberine Hazır Olun

Ankara, Aydın, Burdur ve Nazilli'de ekmeğe gelen zamdan sonra Denizli'de ekmeğe zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

A+A-

3 gündür ekmeğe bazı illerde gelen zamların ardından Denizli'dede bu zammın uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu. Zam yapılacak mı yapılmayacak mı? Sorusuna ise Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, artan maliyetler nedeniyle zammın kaçınılmaz hale geldiğini Denizlili fırıncılar olarak Ekmeğe uzun zamandır zam yapmadıklarını, artan maliyet girdilerini bugüne kadar fırınların kendilerinin karşıladıklarını ifade etti.

Zam Kaçınılmaz

Başkan Karadaban; "Fırıcılarımızdan zam yapılması konusunda bizlere gelen çok fazla talep var. Artan maliyetler sonrası gelen bu zam talleplerini nede ekmek zammını, vatandaşlarımıza hiç bir şekilde yansıtmadık.  Aydın-Nazilli 2 gün önce 200 gram ekmeği 1 liradan 1 lira 25 kuruşa yükseltt fırıncılar olarak bugüne kadar cebimizden karşıladığımız maliyet artışlarına karşı zorlanmaya başladık. Bu nedenle zammı gündemimize alıp, yetkililerle görüşmelere başlayacağız. Zamda bizim içinde kaçınılmaz hale geldi.” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.