Zehirleri Denizli'ye Sokamadan Yakalandılar

Zehirleri Denizli'ye Sokamadan Yakalandılar

Çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu madde getirileceği ve satılacağı yönünde alınan istihbari bilgiler üzerine yürütülen çalışmalar kapsamında,

A+A-

Takibe alınan (1) şüpheli şahıs yakalanmış, genişletilen soruşturmalarda, yakalanan şüphelinin irtibatlı olduğu şüpheli şahısların yakalanması için düzenlenen operasyonda (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, (10.000)   adet ecstasy hap ve ikametin asma tavanın içerisine zulalanmış vaziyette 250 adet ecstasy hap ve uyuşturucu madde ticaretinden sağlanan  (10.000,00 TL) para ele geçirilmiştir. “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli makamlara sevk edilen (3) şüpheli şahıs tutuklanmıştır.

Denizli genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, çok sayıda satışa hazır vaziyette esrar, eroin ve metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli makamlara sevk edilen toplam (15) şüpheli şahıs tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.