Zeybekci'den taziye mesajı

Zeybekci'den taziye mesajı

Nihat Zeybekci: ''Ankara Kızılay’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa diliyorum.''dedi.

A+A-

Ankara Kızılay’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa diliyorum. İnsanlık dışı saldırılarla masum insanlara kıyan, hayatlara kasteden caniler amaçlarına asla ulaşamayacaklar.

Devletimizin terörle mücadelesinden rahatsızlık duyan kana susamış teröristler ile onlara her türlü desteği sağlayıp ülkemizi karıştırmaya çalışanlara milletimiz izin vermeyecektir. Halkımız, böyle zor zamanlarda her türlü ayrılığı bir kenara bırakıp kenetlenir. Birlik ve beraberliğinden ödün vermeyip, kurulan tuzağı boşa çıkarır. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan tüm oyunları da bozar.

Ülkemizin düzenini, vatandaşlarımızın huzurunu hedef alan bu tür hain saldırıları planlayanlar ile tetikçiliğini yapanlar, bir gün döktükleri kanda boğulacaklar. Milletimiz, bin yıllık kardeşliğinin gereği yine omuz omuza vererek, onların kaos özlemini, terörün hüküm sürdüğü bir ülke hayalini daha başlamadan bitirecektir.

Olaydan duyduğumuz üzüntü derin olmakla beraber, vatandaşlarımıza hainlerin sevinmesine yol açacak, amaçlarına hizmet edecek her türlü girişimden uzak durulması gerektiğini hatırlatır, saygılarımı sunarım. Milletimizin başı sağ olsun.

Nihat ZEYBEKCİ

AK Parti MKYK Üyesi

Denizli Milletvekili

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.