Zeybekci:Oyunuzu Denizli İçin Verin

Zeybekci:Oyunuzu Denizli İçin Verin

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ‘Halkımız her şeyin en iyisini bilir’ dedi ve ekledi…“Oyunuzu Denizli için verin”

A+A-

Ekonomi Bakanı AK parti Denizli Milletvekili adayı Nihat Zeybekci, ziyaret ettiği Akköy, Irlıganlı ve Korucuk Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Zeybekci, 7 Haziran 2015 seçimlerinde Denizlililerin sandığa giderek 10 saniye düşünmelerini ve oylarını Denizli için kullanmalarını, mührü Denizli’ye kazandıran Ak Parti’ye yani ‘Denizli Partisi’ne vurmalarını istedi.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Denizli’de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bakan Zeybekci, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Zorlu ve Ozan Tekstil’i ziyaret etti. Zeybekci tekstil ziyaretlerinin hemen ardından da Akköy Mahallesi’nde Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan kapalı pazaryerinin açılışını gerçekleştirdi. Açılıştan sonra Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Irlıganlı ve Korucuk Mahalleleri’ni de ziyaret etti. Irlıganlı Mahallesi’nde vatandaşlar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e ‘kırmızı yazma’ hediye edildi.

 

MUTLAKA SANDIĞA GİDİN

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ziyaretlerinde vatandaşlara da seslendi. 7 Haziran 2015 Türkiye Genel Seçimleri’ne az bir zaman kaldığını hatırlatan Bakan Zeybekci, Denizlililerin sandığa giderek 10 saniye düşünmelerini ve oylarını ‘Denizli Partisi’ne vermelerini istedi. Bakan Zeybekci, “7 Haziran Genel Seçimleri’ne kısa bir süre kaldı. Biz Denizlimiz için çok büyük projelere imza attık. Yine yeni ve büyük projelerimizle sizlerin huzurundayız. Siz, başka partilerin projelerle karşısına geldiklerini gördünüz mü? 7 Haziran’da herkesin bildiği gibi iktidar değişmeyecek. Bu seçim ‘Yeni Türkiye’ yolunda çok önemli bir seçimdir. Denizlililer olarak 7 Haziran’da mutlaka sandığa gidin. Sandığa gittiğinizde mutlaka 10 saniye düşünün ve Denizli’nin menfaatine oy verin. Denizli için oyunuzu verin. Çocuklarımızın geleceğine oy verin. Denizlimiz için hayırlısı neyse o olsun” ifadelerine yer verdi.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.