Zeybekci'ye Çok Sert Çıktı

Zeybekci'ye Çok Sert Çıktı

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Yasin Öztürk ile girdiği polemik sonrasında Denizli İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık’tan Zeybekci'ye sert bir cevap geldi.

A+A-

Akışık açıklamasında şunları söyledi:

Ey ne zaman nerede büyüdüğü belli olmayan seçimden seçime kah Denizlili kah İzmirli olan zat .

Evvela onuncu sözünde bu defa şüpheli değil doğru sözü söyledin ; evet elektrik faturaları çok yüksek , evet sizler ve yandaşlarınız vatandaşı soyup soğana çeviriyorsunuz , evet senin gibi duygusal kazanımları olanlar bile fatura öderken zorlanıyor ki düşün vatandaş ne yapsın nasıl geçinsin?

Ardından şunu bil ki alçak terör örgütleri ile yan yana getirmeye çalıştığın İYİ Partimiz ne Diyarbakır’da megri megri türküleri söyledi Şivan Perver denen Türk düşmanı , eli kanlı örgüt çalgıcısıyla ne de partinize büyük travmalar yaşatan İstanbul seçimlerinde terörist başının kardeşine Türkiye’nin milli televizyon kanalının ekranlarını açtı .

Haaa dersen ki başka terör örgütü : onlara da ne isterse veren de biz değiliz hasretinden kaçıp gittiği okyanus ötesinden Türkiye’ye davet eden de biz değiliz!

Pudra şekeri , Venezuela peyniri filan gibi diğer örgütlerinize hiç girmiyorum bile .

Şimdi gelelim meselenin özüne ; eğer ki İYİ Partinin milletvekiline hakaret edersen misliyle alırsın karşılığını . Kimsenin ülkücülüğünü , milliyetçiliğini  , Bozkurt’luğunu tartışmak , ölçmek size düşmez . Vatan sevdamızın zekatı bile size yeter de artar . Milletvekilimiz Sayın Yasin Öztürk’ü çekmeye çalıştığınız çamur ancak size yakışır .

İYİ Parti Denizli teşkilatı , Yasin Öztürk vekilinin dimdik arkasındadır . Aç dediğine de tok dediğine de kefiliz , kim nerede nasıl doydu kursağından haram lokma geçirenler düşünsün .

Şimdi önce donuna sonra da geçmişine yama yapan zatı başta  rahatsız ettiği Denizlili Hemşehrilerimizden özür dilemeye , kendi başlattığı polemiği bitirmeye , Denizli’nin hak ettiği düzeyli siyaset yapmaya , laf yerine hizmette yarışmaya davet ediyorum .

Vatandaşın geçim derdi ile mücadele konusunda projeler ürettiğimiz , seçimlere hazırlandığımız bu dönemde saygısız açıklamalarınıza vakit ayırmaktan hicap duyduğumu Denizli kamuoyu ile paylaşmak istiyorum .

Hak ettiğiniz final dersini sandıkta Değerli Denizlili seçmenlerimizden alacağınıza olan inancımla sizi Halkımıza havale ediyorum

Saygılarımla ;

Zeybekci ile Öztürk Arasındaki Polemik

Geçtiğimiz günlerde elektrik faturaları hakkında konuşan Zeybekci ile alakalı İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Twitter sayfasında;“ Aaaa!!! Ak Partisinin Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de Elektrik faturalarından, zamlardan şikayetçi!!! Aaa , Aaa noluyor??” paylaşımı yaptı.

Zeybekci;  “İşi gücü olan dertlenir, olmayan öyle aydan gelmiş gibi aaa der. Taşlarımızın bile bir ağırlığı vardır her havlayana atılmaz” dedi.

Zeybekci’nin açıklamasına Öztürk’ten sert bir cevap geldi. Öztürk;“Nihat Efendi bana Kelp demiş, …… Tevriye’den anlamaz,anladığı dilden devam edeyim. Yırtık Donlu Nihat,burnu büyümüş de rakip seçermiş, Bozkurt ile Köpeği ayırt edemeyen, Başka şeyleri de karıştırır. Önüne atılan yal bitti de, Sağa,Sola sarıyon! Denizli’yi yedin Doymadın AÇ (köpek emojisi” paylaşımı yaptı.

Yasin Öztürk’ün paylaşımına ithafen Nihat Zeybekci, Twitter hesabında; “Terör örgütü ve partisinin çanak yalayıcısı,ihanet ve satışının unutulduğunu zannederek kurt taklidi bile yapma densizliğin deki bir sırtlana köpek diyerek insanlığın dostu köpeklerimize ayıp ettik…” dedi.

Son paylaşım ise Yasin Öztürk’ten geldi. Öztürk; “Açılım Sürecindeki yalamalığını da, Bir zaman Kasası olduğun FETÖ ile sözde mücadele yalanını da, Adının geçtiği FETÖ dosyalarını da, Reza Zarrab’a ne diye plaket verdiğini de, Denizli’de kimleri sülük gibi emdiğini de … Vel Hasıl yediğin hurmalar, gün gelir tırmalar !AÇ (köpek emojisi) “ paylaşımını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.