Zeynep’e Sevgi Eli’nden tekerlekli sandalye

Zeynep’e Sevgi Eli’nden tekerlekli sandalye

Çivril’in Karahacılı Mahallesi’nde yaşayan 41 yaşındaki engelli Zeynep Avcı’ya Sevgi eli tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

A+A-

Çivril’in Karahacılı Mahallesi’nde yaşayan 41 yaşında… Bedensel engelli olduğu için yürüyemiyor. Tek isteği, ömrünü geçirdiği evden çıkıp güneş yüzü görmek ve dolaşabilmekti.

Zeynep’in dört duvar arasına sıkışmış bu hayaline Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli’nin Çivril Birimi gerçekleştirildi. Zeynep Avcı, kendisine hediye edilen tekerlekli sandalye ile artık kimsenin yardımı olmadan Günyüzü görebilecek. Zeynep Avcı ve annesi, tekerlekli sandalye için Sevgi Eli’ne teşekkür ettiler.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimi hızla çalışmalarına devam ediyor. Zeynep kızımızın annesi evladını dışarıda gezdirmek için sırtında taşıyordu. Bu durum bizi çok çözdü ve derhal bu sıkıntıyı giderdik.Çünkü  biz biliriz ki hadis-i şerifte ; “Kimseye muhtaç olmamak ana-baba ve çoluk-çocuğunu da muhtaç etmemek için gidenin her adımı ibadettir.”Bu yüzden her günümüzü, her haftamızı, her mahallemizi ve ilçemizi iyilikle ve güzel çalışmalar ile donatmak bizim gayemiz. Çalışmalarımızda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.