Zolan İftar Sofrasında Akkonak'a Alt Yapı Müjdesi Verdi

Zolan İftar Sofrasında Akkonak'a Alt Yapı Müjdesi Verdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede sürdürdüğü iftarı sofrası Akkonak'ta kuruldu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akkonak'a söz verdikleri alt yapı projesinde ihalenin tamamlandığını, birkaç ay içerisinde inşaatına başlanacağını müjdeledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar yemeği kapsamında Akkonak'ta kurulan gönül sofrasına katıldı. Akkonak Muhtarlığı önünde kurulan iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, ezan okunmadan önce alana gelerek vatandaşların tek tek ramazanlarını tebrik etti. İftarın ardından Akkonak sakinlerine hitap eden Başkan Zolan, "Davetimizi kabul edip aynı sofrada, aynı sokakta sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sofrada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun" dedi. Yarınların bugünden daha güzel olmasını temenni eden Zolan, "Ülkemizin ve Denizlimizin geleceği inşallah daha güzel olsun. Ramazanda yardımlaşmayı en üst seviyede yapmamız gerekiyor. Herkesin birbirine, komşusuna, akrabasına sahip çıkması gerekiyor. Yardımlaşmayı en üst seviyede hep beraber yaşayalım. Kardeşliğimiz, dostluğumuz pekişsin, daha da güçlensin" diye konuştu.

 

"Sözümü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşayacağım"

 

Akkonaklılara daha önce alt yapı projesi ile ilgili söz verdiklerini hatırlatan Başkan Zolan, "Şunu net olarak söylüyorum artık Allah'ın izniyle engelleri aşarak geldik. Akkonak'ın alt yapı ihalesini yaptık. İnşallah bir kaç ay içinde inşaat başlayacak, burası toz-çamur olacak. 1,5 yıl süren alt yapı çalışması olacak. İçme suyu hatları, kanalizasyon hatları, üst yapı baştan aşağı değişecek. Şimdiden hayırlı olsun" dedi. Sözünü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşayacağını vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Siz de güzel Denizlimizde yaşamanın ve bu hizmetleri almanın güzelliklerini yaşayacaksınız. İnşallah daha güzel bir Denizli'de daha güzel günlerde beraber olacağız. Ben bu müjdeyi size vermeye

 

geldim. Bizlerle aynı sofrada buluştunuz, hepinize çok teşekkür ediyorum." Konuşmanın ardından vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Zolan, mahalle sakinleri ile bir süre sohbet etti.

 

Camilerde limonata ikramı

 

Ramazan ayında her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurma geleneğini sürdürerek, Denizlilileri aynı sofrada bir araya getirmeye devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, her gün 8 ayrı camide de, teravih namazının ardından vatandaşlara limonata ikramı yapıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin Ulu Cami yanındaki alana kurduğu iftar çadırında günde 5 bin kişi iftar yapmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.