Zolan'a Pankartlı Teşekkür

Zolan'a Pankartlı Teşekkür

Zolan'a Pankartlı Teşekkür

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Buldan-Yayla Gölü arasındaki yolun yapım çalışmalarından dolayı, yolun girişine astırdığı pankartla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Bilindiği gibi Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin Kasım ayı toplantılarında Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’la Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan arasında tartışma çıkmış ve bu tartışmanın temelinde, Gülbay’ın Buldan’ın girişinde halen devam etmekte olan asfaltlama çalışmaları nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü ile müteahhit firmaya astırdığı teşekkür pankartının olduğu iddia edilmişti. Gülbay daha sonra yaptığı açıklamada, “Yapılan güzel işler için elbette teşekkür edeceğiz. Sayın Başkan Zolan’a da yaptığı güzel çalışmalar için teşekkür etmesini biliriz” demişti.

Mustafa Gülbay, Denizli Büyükşehir belediyesi tarafından halen yapımı süren Buldan Yayla Gölü yolu genişletme ve asfaltlama çalışmaları için hazırlattığı “Buldan Yayla yolunun yapım çalışmalarından dolayı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler ediyor, bir an önce bitirilip hizmete sunulmasını bekliyoruz. Mustafa Gülbay – Buldan Belediye Başkanı” yazılı teşekkür pankartını, yolun girişine astırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.