Zuckerberg’den Radikal Değişiklik

Zuckerberg’den Radikal Değişiklik

Elde ettiği uygulamalarda yapmış olduğu radikal değişikliklerle kullanıcıları bir türlü memnun edemeyen Mark Zuckerberg, yine tepki toplayacak bir plan ile karşımızda.

A+A-

Şirket çalışanlarınca ortaya çıkarılan bu plan; Facebook, WhatsApp, Instagram ve Messenger'ı daha iyi bir mesajlaşma deneyimi için birleştirmeyi içeriyor.

Facebook ve sahip olduğu diğer uygulamalardaki değişikliklerle kullanıcıları bir türlü memnun edemeyen Mark Zuckerberg’in, büyük bir hamle için hazırlık yaptığı ifade ediliyor.

Şirket çalışanlarından öğrenilen ayrıntılara göre Mark Zuckerberg; Facebook, Messenger, WhatsApp ve Instagram'ı birleştirmeyi ve mesajlaşma sistemlerinin daha iyi çalışması için geliştirmeler yapmayı planlıyor. Bunlara ilave olarak bu 3 mesajlaşma servisi içeren uygulamanın uçtan uca şifreleme sistemi ile korunacağı biliniyor.

Daha Güvenli Mesajlaşma

Projenin mesajlaşma entegrasyonundan sorumlu 4 çalışandan elde edilen bu haber, evvel New York Times tarafından açıklandı. Bu proje, daha sistematik ve kararlı çalışan bir mesajlaşma sistemi sunmakla birlikte, WhatsApp kullanan bir kullanıcının, Facebook kullanan ama WhatsApp kullanmayan bir kullanıcıya en güvenli şekilde mesaj göndermesine de olanak sağlayacak. Bu konu ile alakalı konuşan Facebook, yapabilecekleri en iyi mesajlaşma deneyimini güvenli, hızlı ve basit şekilde kullanıcılara sunmak istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.