Acıpayam’da Şok Etkisi Yaratan Olay

Acıpayam’da Şok Etkisi Yaratan Olay

Denizli Acıpayam’da bir kadın ismi kullanarak facebook hesabı açan bir kişi, AK Partili kimliği ile tanınan kişilerle tartışmaya girdi. Şikayetler üzerine kapatılan hesabın, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’a ait olduğu iddia edildi.

A+A-

Edinilen bilgilere göre, Ayşe Okay sahte kimliği ile facebook’tan açılan bir hesap, kısa sürede AK Partili kimliği ile tanınanların çoğunlukta olduğu kişilerle arkadaş oldu.

Bir süre sonra listesindeki kişilerle tartışmalar yaşayan Ayşe Okay sahte kimlikli facebook hesabı, ilçede tartışma konusu oldu. Paylaşımlarıyla da AK Partili olduğu imajı veren sahte hesaptan, ilçe teşkilatı yönetiminde bulunanların da aralarında olduğu bazı AK Partililere sataşmalar yapılmaya başlandı.

Bazı kişilere ağır ithamlarda bulunulması üzerine Acıpayam Belediyesi’nde çalışan A.C. olayı Savcılığa taşıdı.

Aradan belli bir süre geçmesinin ardından şikayetçi A.C. kendi Facebook hesabından yaptığı paylaşımda kendisine hakaret eden Ayşe Okay rumuzlu kişinin AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay olduğunu iddia etti.

Olayın duyulmasından sonra bu durum Acıpayam’da günün konusu haline geldi.

Öte yandan sahte hesaptan yine AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve başka kişilere de bazı ithamlarda bulunulduğu belirtildi.

Olayın Savcılığa intikal etmesinden sonra sahte hesap kişi tarafından kapatıldı.

İşte A.C.'nin, Ayşe Okay sahte kimlikli facebook hesabının AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay tarafından kullanıldığını iddia ettiği o paylaşımı:

“Arkadaşlar 27.08.2015 tarihinde şahsıma Ayşe Okay sahte hesaptan iftira atılmıştır. İftira atan kişinin esas kimliği Vet. Hekim İdris Oktay olduğu tespit edilmiştir. Bu Şahsı iftirasından dolayı kınıyor Allah’a havale ediyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.