Bahçeli-Erdoğan'la nerede görüştü?

Bahçeli-Erdoğan'la nerede görüştü?

Habererk İmtiyaz Sahibi İsmail Türk, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’la eski YSK Başkanı Tufan Algan’ın evinde görüştüğünü iddia etti.

A+A-

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Ahmet Takan'ın 'Devlet Bahçeli, Bayramın ikinci günü özel bir evde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile baş başa bir görüşme yaptı' iddiası gündedme bomba gibi düşmüştü.

 Bu iddiaya MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Takan, 1 Kasım Seçimleri sonucunda ortaya çıkan siyasi tablo karşısında fırsatçılık yaparak oyun tezgâhlamak için pusuda bekleyenlerin sözcülüğüne soyunmuştur" diyerek tepki göstermişti.

 

Başbakan yardımcısı Tuğrul Türkeş ise " Cumhurbaşkanı Erdoğan ile siz mi görüştünüz" " sorusuna ise Türkeş:"Ben onun sayın Bahçeli olduğunu düşünüyorum. Tahmin ediyorum ama MHP'deki saygıdeğer arkadaşlarımız bu konuda açıklama yaparlarsa tahminin ötesinde de yorumlara girerim." şeklinde cevap vermişti.

 

Bu haberler gündemi günlerce meşgul etmiş, ama net cevap bulunamamıştı.

 

Habererk.com imtiyaz sahibi İsmail Türk dün gece katıldığı programda olaya çok farklı bir bakış getirdi ve o görüşmenin tam adresini verdi.

 

İsmail Türk'ün iddiasına göre "Bahçeli Ankara'da Tayyip Erdoğan'la buluştu. Herkes merak ediyordu, bu ev kimin eviydi. Bahçeli, sayın Erdoğan'la Tufan Algan'ın evinde buluştu."dedi.

 

Türk "Tufan Algan, eski yüksek seçim kurulu başkanı, Tufan Algan beyin oğlu Ahmet Algan beyde Türk toplulukları müsteşarlığına atandı. Tufan Algan aynı zamanda da Sayın Devlet Bahçeli'nin teyze oğludur." dedi....

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.