08.08.2018 Nikahını Başkan Arslan Kıydı.

08.08.2018 Nikahını Başkan Arslan Kıydı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, nikah tarihi olarak 08.08.2018 tarihini seçmiş olan çiftlerin mutluluklarına ortak oldu ve genç çiftlerin nikahlarını bizzat kendisi kıydı.

A+A-

Nikah tarihlerini 08.08.2018 gibi özel bir güne denk getirerek unutulmaz yapmak ve en mutlu günlerine ayrı bir anlam katmak isteyen Çameli Belediye Personeli Serap Eriş ve Veteriner Hekim Egemen Yılmaz muhteşem bir nikah töreniyle evlendiler.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, nikah tarihlerini 08.08.2018 tarihi seçip dünya evine giren çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Ailenin Öneminden Bahsetti

Başkan Arslan unutulması zor bir rakam olan 08.08.2018 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerin nikahlarını kıydıklarını belirtti ve Serap ve Egemen Yılmaz çiftine aile hayatının öneminden bahsetti. Başkan Arslan, çiftin hayatlarının en önemli imzasını attıklarını, bu günden sonra kendilerini  bambaşka bir hayatın beklediğini,  vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirip, birbirinizi üzmeden, ömür boyu mutlu olmalarını, gerçekleşen nikahın hayırlı uğurlu olmasını dile getirdi. Ve  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan nikahlarını kıydığı çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikah kıyıldıktan sonra Başkan Cengiz Arslan, evlenme cüzdanını Serap Yılmaz’a verdi. Gelin ve damat ise kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm davetlilere ve özellikle Başkan Arslan’a çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.