10. 11. sınıf e Okul Takdir Teşekkür puan hesaplama

10. 11. sınıf e Okul Takdir Teşekkür puan hesaplama

Okulların kapanması yaklaşırken 10. ve 11. sınıf Takdir Teşekkür hesaplama, sınav sonuçları ve devamsızlık bilgisi sorgulanmaya başlandı. 2019 e Okul 10. 11. sınıf Takdir Teşekkür hesaplama sorgusu.

A+A-

Okulların kapanması yaklaşırken 10. ve 11. sınıf Takdir Teşekkür hesaplama, sınav sonuçları ve devamsızlık bilgisi sorgulanmaya başlandı. 2019 e Okul 10. 11. sınıf Takdir Teşekkür hesaplama sorgusu.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullarda 2018-2019 eğitim öğretim yılı artık sona ermek üzere. e Okul öğrenci giriş sayfası sayesinde 10. ve 11. sınıf öğrencileri Takdir Teşekkür puanlarını hesaplayarak sınav sonuçları ve devamsızlık bilgilerini öğrenebiliyorlar. Öğrencilerin yanı sıra veliler de VBS giriş ile çocukları hakkında tüm güncel bilgilere ulaşabiliyorlar.

10. 11. SINIF TAKDİR TEŞEKKÜR PUAN HESAPLAMA

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yaparak Takdir Teşekkür puanı hesaplanabiliyor.

* E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapmak için öncelikle e-okul.meb.gov.tr adresini ziyaret edin.
* Ardından pencerenin sağ tarafında sizden istenilen (TC kimlik numarası, okul numarası) bilgilerini hatasız bir şekilde doldurunuz.
* Ardından sistem üzerinden sınav sonuçları, sözlü notları, karne notu, ders programı ve daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Öncelikle, e Okul üzerinden karne notları bilgisini öğrenmek için, 'e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ekranı' üzerinden giriş sağlamanız gerekli. E Okul Öğrenci Girişi karne notlarını son derece kolay bir şekilde sorgulayabilirsiniz.

E-okul VBS ile E-okul öğrenci girişi karne notları bölümüne giriş sağlayarak öğrenci veya veliler karne notlarını, karne notu ortalaması hesaplama, dönem sonu başarı belgesi olan takdir ya da teşekkür belgesi alıp alamayacağını bilgisine ulaşabilir.

Haftalık ders programı: öğrencilerin ders günlerinde hangi derslere katılım göstermesi gerektiği tanımlanır.

Şube not ortalaması: öğrencinin herhangi bir dersteki not ortalaması sınıfın yine o dersteki genel not ortalamasıyla kıyaslar.

Not bilgisi: öğrencilerin dönem içerisinde aldıkları notları gösterir.

Devamsızlık bilgisi: öğrencilerin dönem içerisinde kaç gün okula gelmediğini gösterir.

E OKUL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.