1052 Kişi Arasından Şampiyonluğa Ulaştı

1052 Kişi Arasından Şampiyonluğa Ulaştı

Konya ilinde organize edilen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Ali Kirazlı, +78 kiloda Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.

A+A-

Türkiye Tekvando Federasyonunca Konya ilinde 15 – 20 Ocak tarihlerinde organize edilen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasına 71 şehirden, 650 kulüp, 968 bayan ve bin 52 erkekten meydana gelen toplam 2020 sporcu katılımda bulundu.

Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan şampiyonada Denizli'den 15 yaşındaki Ali Kirazlı, mücadele ettiği +78 kiloda rakiplerine üstünlük sağladı ve Türkiye Şampiyonluğuna uzandı. Böylece Denizli’ye bir altın madalya daha kazandırmış oldu.

Avrupada'da Dalgalandıracak

Şampiyon Taekwondocunun eğitmeni ve Denizli’nin ilk ve tek Gençler Milli Takım Antrenörü Oğuz Karakaya yaptığı açıklamada, “Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Taekwondo Fedarasyonu Başkanımız Doc. Dr.Metin Şahin, Başkan Vekilimiz Oktay Duymaz, Denizli Gençlik Spor İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlu’na sonsuz teşekkür ediyoruz. Hedefimiz önce Antalya’da yapılacak olan Türkish Open da birinci olmak, ardından Avrupa Şampiyonasında bayrağımızı dalgalandırmak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.