12 Sene Denizli'de Çalıştı

12 Sene Denizli'de Çalıştı

1988 ile 2000 seneleri arasında Denizli ilinde DSİ Barajlar Başmühendisi olarak görevde bulunan ve çok önemli yatırımlar yapana Mevlüt Aydın’ın DSİ Genel Müdürlüğüne getirildiği öğrenildi.

A+A-

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni atama kararları vardı. Atamalardan bir tanesini Denizli yakından tanımakta. Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'ne atanan Mevlüt Aydın 12 sene boyunca Denizli ilinde DSİ Barajlar Başmühendisi olarak görev yapmıştı.

 

12 Sene Çalıştı

 

Erdoğan'ın DSİ Genel Müdürü olarak atamış olduğu Mevlüt Aydın iş hayatının çok büyük bir kısmını Denizli ilinde geçirdi. 1988’de DSİ Barajlar Başmühendisi olarak Denizli ilinde göreve başlamış olan Mevlüt Aydın,

2000 senesine dek hizmet etti.

 

Büyük Yatırımlara İmza Attı

Denizli ilinde çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile de tanınan ve çok sevilen bir isim olan Mevlüt Aydın, şehirde görev yaptığı süre içerisinde önemli yatırımlarda bulundu. Gökpınar Barajı, Tavas Akyar Barajı, Tavas Yenidere Barajı, Çardak Beylerli Barajı, Mevlüt Aydın'ın imzası olan bazı yatırımlar.

 

2000’e dek Denizli ilinde önemli çalışmalarda bulunan Mevlüt Aydın, daha sonra Aydın'da Şube Müdürü olarak göreve geldi. Aydın'da sonra bir süre Genel Müdürlük İnşaat Daire Başkan Yardımcısı olarak çalışmış olan Aydın, ardından Bölge Müdürü olarak Kahramanmaraş iline atandı. Bir süre Adana'da da Bölge Müdürü olarak çalışmış olan Mevlüt Aydın, 2018’in başında Genel Müdür Yardımcısı olmuştu. Aydın, son kararnameyle DSİ

Genel Müdürlüğüne getirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.