17 Olayın Faili Denizli'de Tutuklandı

17 Olayın Faili Denizli'de Tutuklandı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri ve Honaz ilçe jandarma komutanlığı ekipleri hırsızlık olaylarının aydınlatılması ile alakalı olarak çalışma yaptı.

A+A-

Denizli’nin Honaz ilçesi Gürlek Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette olan 3 ayrı fabrikaya iş başvurusu bahanesi ile gelen ve bu fabrikalarda çalışmakta olan 11 personelin soyunma dolabı ve şahsi odalarına gizlice girip cüzdan ve paralarını çalan bir şahsın tespiti ve yakalanmasına yönelik olarak jandarmanın dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timlerince (JASAT) yapılan çalışmalarda, 20 km. boyunca (46) kamera (122) saat izlenilmiş ve şüpheli şahsın Denizli şehirlerarası otobüs terminaline gelerek otobüse bindiğinin tespit edilmesine müteakip kimlik bilgileri tespit edilerek hırsızlık olaylarını gerçekleştirilen şahsın S.Y. isimli şahıs olduğu Uşak’ta ikamet ettiği tespit edilmiş, şahıs Uşak’ta yakalanıp gözaltına alınarak Denizli’ye getirilmiştir.

Olayla ilgili devam edilen araştırmada S.Y. isimli şüpheli şahsın Uşak ilinde de 2 ayrı fabrikadan 6 şahsa ait para ve cüzdanları da çaldığı tespit edilerek 17 faili meçhul olay aydınlatılmıştır.

Şüpheli S.Y. isimli şahıs adli makamlara sevk edilerek tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.