1988’den Bu Yana Başarı Hikayesi Yazılıyor

1988’den Bu Yana Başarı Hikayesi Yazılıyor

LÖSEV günümüzde ülkenin en güvenilir olan, halkına en yakın ve en beğenilen Sivil Toplum Kuruluşu. 1998’den beri LÖSEV’in gösterdiği Başarı Öyküsü yalnızca Türkiye’de değil, Dünya’da örnek alınıyor.

A+A-

LÖSEV ’in bugüne kadar  hayata geçirmiş olduğu bazı çalışmalara bakılacak olursa,

 

MADDİ – AYNİ DESTEKLER;

Tüm lösemili çocuklar 6 ay süreyle ayda 750 TL sağlık yardımı alıyor. Bu yardımlar çocukların annelerinin banka hesaplarına yatırılmakta. 

Kurban Bayramı’nda bağışlanmış olan kurban etleriyle Ramazan ayında bağışlanmış olan gıda kolilerinin dağıtımı ile 12 ay süresince hastaların iyi beslenmelerine katkıda bulunuluyor ve  hastaların vücut savunmalarını artırılıyor. 

 

LÖSEV TIRI köy köy dolaşıp her kapıyı çalarak her hastayı kucaklayarak evlere makarnadan bilgisayarına buzdolabına kadar bütün ihtiyaçlarını götürüyor. 

Türkiye’nin 4 bir yanındaki hastanelerde yatıyor olan hastaları ziyaret ediyor, acil yardım paketleri iletiliyor ve onlara moral aşılıyor. 

 

TIBBI DESTEKLER

LÖSEV’in en önemli işlevi hayat kurtarmak. Lösemi ve kanser gibi çok zor bir hastalığa yakalanan minicik bedenlere en modern tedaviler ile hayat vermekte. 

LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesinde pijamasından başlayarak 6 öğün yemeğine, annesi ile tek kişilik odalarda refakatinden yurt dışından gelen ilaçlarına kadar her şey ücretsiz karşılanıyor. 

Tedavisi süren hastalar tedavi aralarında anne ve babalarıyla beraber çağdaş şartlarda yaşamaları için LÖSEV KÖYÜNDE misafir ediliyor.  Her şeyin olduğu SEVGİ EVLERİNDE veya 5 yıldızlı LÖSEV OTELİNDE tamamen ücretsiz konaklatılıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.