2 Günde 10 Bin Kişi Ziyaret Etti

2 Günde 10 Bin Kişi Ziyaret Etti

Merkezefendi Belediyesince Adalet Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak yoğun bir katılım ile açılışı gerçekleştirilen Merkez Kütüphane’yi 2 günde 10 bin kişi ziyaret etti.

A+A-

Denizlililer, uzun zamandır ihtiyaç duydukları kütüphanenin şehre kazandırılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Merkezefendi Belediyesi, ilçeye vizyon proje kazandırmaya devam ediyor. Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen Sign Of The City Awards organizasyonunda Altın Kelebek ödülü alan Merkez Kütüphane geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılım ile hizmete girdi. Adalet Mahallesi’nde farklı mimarisi ve iç dekorasyonuyla dikkat çeken Merkez Kütüphane, adeta Denizlililerin ilgi odağı oldu. Denizli’ye kütüphane kazandırılmasından dolayı memnuniyet duyan vatandaşlar, Merkez Kütüphane’ye akın etti. Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane, hizmete girdikten sonra 2 gün içerisinde 10 bin Denizliliyi ağırladı.

28 Günde 28 Bin Vatandaş Üye Oldu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Okuyan, araştıran, meraklı bir nesil yetiştirmek üzere Merkez Kütüphanemizi ilçemize kazandırdık. 28 günde 28 bin vatandaşımız Merkez Kütüphanemize üye oldu. 9 Mart Cumartesi günü kütüphanemizin açılışına Merkezefendililer, Denizlililer yoğun bir katılım sağladı. Merkezefendi’nin, Denizli’nin modern, Avrupa standartlarında bir kütüphaneye ihtiyacı vardı. Merkezefendi Belediyesi olarak, bu ihtiyacı karşılamış durumdayız. Artık sıra, vatandaşlarımızda. Bu ülkenin değerlerinin yer aldığı, birbirinden önemli kitapların olduğu bu kütüphanemiz geleceğimize ışık tutacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.