3 Günlük Bekleyiş Kötü Bitti

3 Günlük Bekleyiş Kötü Bitti

Acıpayam ilçesinin Alaattin Mahallesi'nde 3 Temmuz tarihinde yol kenarında servis bekliyorken otomobilin çarptığı ve ağır yaralanan Muzaffer Demir'den üzücü haber alındı. Demir’in, tedavisinin sürdüğü hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

A+A-

Alınan haberlere göre işe gitmek üzere Alaattin  Mahallesi'nde hizmet verene benzinlik önünde servis bekleyen Muzaffer Demir'e bir otomobil çarpmıştı. Kazada ağır bir şekilde yaralanmış olan  ve hemen hastaneye kaldırılan Muzaffer Demir’in 3 gün sonra vefat ettiği dile getirildi. Demir yoğun bakımda devam eden hayat mücadelesini kazanamadı ve sevenlerini hüzne boğdu.

Ne Olmuştu?

Acıpayam ilçesinde işe gitmek için yolun kenarında servisini bekleyen Muzaffer Demir otomobilin kendisine çarpmasıyla ağır bir şekilde yaralanmıştı.

Servisini Bekliyordu

Muzaffer Demir 3 Temmuz 2018 ikindi saatlerinde Serinhisar ilçesinde bulunan iş yerine gitmek için evinden çıktı ve Alaatin Mahallesinde hizmet veren benzinliğin yan tarafında fabrikaya gideceği servis minibüsünü beklemeye başladı Fakat o  anda  aynı mahalleden başka bir kişiye ait bir otomobil yol kenarında bekleyen Demir'e hızla çarptı.

Yoğun Bakıma Alındı

Çarpma sonucunda Muzaffer Demir’in ağır bir şekilde yaralandığı ifade edildi. Olay yerine hızlı bir şekilde sağlık ekipleri çağrıldı. Demir, sağlık ekiplerinin kaza yerinde yapmış oldukları  ilk müdahalenin ardından Denizli iline gönderildi. Ağır yaralı olan Demir’in, Denizli ilinde özel bir hastanede yoğun bakımda iken bugün yaşamını yitirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.