30 Metreden Düşen İşçi yaralandı

30 Metreden Düşen İşçi yaralandı

Merkezefendi’de inşaatta çalışan işçi 30 metre büyüklüğündeki çukura düştü. 43 yaşındaki adam şans eseri yaralı şekilde kurtuldu.

A+A-

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde, TOKİ inşaatında çalışmakta olan 43 yaşındaki İbrahim Şahan, temel için kazılmış olan hemen hemen 30 metre derinliğinde olan çukura düştü. Şahan, itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile düştüğü çukurdan çıkarıldı ve hastaneye sevk edildi.

1 Saatte Kurtarılabildi

İnşaata meydana gelen kaza, dün saat 17.00 sularında Karahasanlı Mahallesi, TOKİ tarafından yapılıyor olan konut inşaatında gerçekleşti. İnşaatta işçi olarak çalışmakta olan İbrahim Şahan, bir yapının temeli için kazılmış olan 30 metre derinliğindeki bir çukuru düştü. Arkadaşlarının 30 metrelik çukura düştüğünü gören mesai arkadaşları Şahan'ın kurtarılması için itfaiye ekiplerine ve sağlık birimlerine haber ettiler

Haber edilmesi ile olay yerine gelen itfaiye ekiplerinden bir kişi halat ile Şahan'ın düşmüş olduğu çukura indi. Ortalama 1 saat devam eden çalışma sonucunda 43 yaşındaki İbrahim Şahan, düşmüş olduğu çukurdan çıkarılabildi. 

Hayati Tehlikesi Var

Yaralı İbrahim Şahan’ın ilk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve daha sonra Şahan, ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. 43 yaşındaki İbrahim Şahan’ın Hayati tehlikesinin olduğu dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.